Dina bokmärken

Battlefield hardline

Alternativa namn: Battlefield hardline

Battlefield Hardline Game: Crime Thriller.

Battlefield Hardline-spelet var förberedt för release 20. 03. 2015 av Spel Visceral och DICE, blir den tolfte serien av Battlefield. Och utgivaren Electronic Arts såg till att förutom möjligheten till Battlefield Hardline-nedladdning på datorn var den tillgänglig för andra plattformar:

  • En Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4

Ibland skjuts utträdet från leksaken, men utvecklarna förklarade detta av en önskan om att slutligen hantera bristerna så att spelarna skulle vara bekväma i spelutrymmet. Sådan iver är prisvärt, och det har en positiv effekt på betygsättningen. Slutligen lämnades de viktigaste beta-testerna, och fansen väntade på slutprodukten, redo att användas.

uppdrag är genomförbara!

Kriminal fred och lag, som oskiljaktiga bröder är alltid i närheten. Men varje har sin egen roll, och ingen kommer att lämna den valda sökvägen. Om du laddar ner Battlefield Hardline kommer du att kastas i maelstrom av kriminella konflikter, som är mer som ett fullskaligt krig, snarare än en lokal skala.

Cops kämpar med banditerna, men de lyckas ändå att översätta de rovlande planerna till verkligheten. Du väntar på rån, angrepp på samlare, skjutning, räddning av gisslan. Åtgärder liknar akrobatiska siffror när det är nödvändigt att överföra repet mellan skyskrapor och flytta till motsatt sida längs med en väska full av pengar bakom dem. En annan gång demonstrera bergklättrarnas talanger, klättra branta väggar eller skjut en "katt" upp för att klättra högden av repet.

Varje sida till din tjänst blir en obestridlig gangster eller en lojal polis, men i alla fall är lagåtgärder alltid effektivare, så samla besättningen från spelare. Händelser utvecklas i öppna utrymmen och stängda områden, och om du skickligt använder miljön kommer det att bli din allierade för att uppnå målet.

Events ser alltid spektakulära ut, om det är demontering i bilutställningsrummet, öppnar bankens valv eller skjuter i laboratoriet. Du kan använda några objekt för att uppnå målen, hitta icke-standardiserade lösningar för att övervinna situationen, använd tillgängliga vapen som presenteras i överflöd. Till ditt förfogande stun pistoler, hagelgevär, granater av ett annat spektrum, hammare, batonger, gevär, pistoler, knivar och även blyrör.

För att flytta till Battlefield Hardline på en dator, använd hämtningar, motorcyklar, pansrede personalkedjor och helikoptrar, och prylar (hjälpenpaket, kamouflage, rep och krokar, facklor, satellittelefoner, fällor och gasmasker) kommer bara att underlätta uppgiften.

Where svarta slutar och vitt börjar, när åtgärder går utöver lagen, hur man agerar korrekt är inte alltid svaret uppenbart, men beslut måste göras snabbt och radikalt för att inte förlora oddsen. Det är värt att missa just nu, och fienden kommer säkert att dra nytta av detta.

Till köpa Battlefield Hardline, välj en standard, exklusiv eller premium utgåva. Huvudspelen, tack vare tilläggen, kommer att öka din spelupplevelse. I Battelfield Hardline-satser får du nya, olika vapen, utrustning och tillbehör till huvudkorten.

Systemkrav

  • Operativsystem: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • Processor: Intel Core i3 / i5 2. 4GHz eller Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • Ljudkort: kompatibel med DirectX 9. 0 device
  • grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 260 eller ATI Radeon HD 5770
  • Hårddiskutrymme: 37 GB ledigt utrymme
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more