Dina bokmärken

Battlefield 5

Alternativa namn:

Battlefield 5 är ett online-skjutspel med en förstapersonsvy tillägnad händelserna under andra världskriget. Du kan spela på en PC eller laptop, optimeringen är bra. Grafiken ser realistisk ut förutsatt att enheten du kör spelet på har tillräcklig prestanda. Röstskådespeleriet är bra.

Battlefield 5 är det största spelet tillägnat händelserna under andra världskriget, inspirerat av den största väpnade konfrontationen i modern historia. Nästan alla utvecklade länder deltog i detta krig. Det är därför så många spel är dedikerade till andra världskriget.

Slagfältet är verkligen enormt och det kan vara ett stort antal spelare på det samtidigt.

Hints hjälper dig att snabbt förstå kontrollfunktionerna.

Du kommer aldrig att bli uttråkad under spelet:

  • Utforska området där du kommer att kämpa för att ta reda på var positionerna är lämpliga för strid
  • Välj ett vapen som passar din personliga stil
  • Lär dig använda tung utrustning och flygplan under strider
  • Förstör påträffade fiender

Här är de viktigaste utmaningarna du kommer att stöta på under spelet.

Du kan börja spela Battlefield 5 till sin fulla potential redan från de första minuterna, eftersom hela arsenalen av vapen och utrustning är tillgänglig för alla nybörjare. Hur framgångsrikt detta kommer att bli beror på dina färdigheter och erfarenhet av skyttar.

När du går framåt kommer du att låsa upp nya uniformsuppsättningar och visuella modifieringar för vapen och utrustning.

Inför varje uppdrag kommer du att ha möjlighet att välja det vapen som är bäst lämpat för de kommande uppgifterna, beroende på individuella preferenser.

Som i riktig strid innehåller Battlefield 5 PC en enorm mängd militär utrustning och detta är inte bara dekoration, det kan användas under strid.

spellägen i Battlefield 5 kommer du att kunna välja vad du ska göra.

Trots det faktum att det här är en shooter och det inte finns tid att beundra landskapet, ser naturen, liksom arkitekturen, vacker och väldigt realistisk ut.

Under kampanjen kommer du att kunna delta i ödet för flera soldater som kämpar på olika riktningar av fronten vid olika tidpunkter. Handlingen är intressant och kan fängsla länge. Varje kapitel låser upp vapenskinn och andra visuella uppgraderingar.

Plus, du kommer att möta tusentals spelare i Battle Royale-läge eller tävla i laguppdrag.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Battlefield 5. Under spelet måste din dator vara ansluten till Internet.

Battlefield 5 gratis nedladdning, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet på utvecklarnas officiella webbplats genom att besöka Steam-portalen eller använda länken på den här sidan. Battlefield 5 är ofta till rea och under denna tid kommer du att ha möjlighet att köpa ett av de bästa skjutspelen om andra världskriget för mycket mindre.

Börja spela just nu för att lära dig mer om vår tids största krig och slåss mot tusentals spelare i onlinestrider!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more