Bokmärken

Batman Arkham Knight

Alternativa namn: Batman: Arkham Knight

Game Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): den sista delen av människan bat.

Den enda spelare Batman Arkham Knight ( actionäventyr ) fullbordar cykeln av leksaker om Man- bat från Arkham. Frågan togs ursprungligen planerat i mitten av oktober 2014 Men en grupp spelskaparemed Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy ( PC ) med förlaget Warner Bros. Underhållning Interactive drabbades denna betydelsefulla händelse med 23. 06. År 2015 och sedan åter frågan den 28 oktober gjorde, ändrad och revideras.

I kölvattnet av en superhjälte.

Inte långt uppehåll varade i Gotham efter döden av Jokern. Placera huvud skurken kan inte förbli vakant evigt, och det tar en fågelskrämma, ett café med en ny gift som får människor att komma in i ett raseri. Situationen håller på att värmas upp, och det är dags att evakuera staden. Endast ingripandet av Batman kan stoppa kaoset började.

För att utforska varje hörn av Gotham undercover, måste du ladda ner Batman Arkham Knight. Med hjältar och anti - hjältar utvecklar en annan historia, full av intriger och äventyr.

Detta är inte hela listan över deltagare i historien, men även han ger en inblick i den händelserika historia. Och för att hjälpa medborgare i fd Batman ryggstödet, har utvecklarna utökat utbud av sin kapacitet. Till exempel, kan han välja mellan ett antal kostymer, och blir osynlig för en tid, förstöra så här till fem fiender.

Men viktigast av allt, är det Batmobile, som har blivit ännu bättre. Batman kan kalla honom när som helst. Denna transport inte tränger kulorna och han rammar några hinder: trees, staket, barrikader, skräp, eller gå yuloy & ndash; zavertitsya på plats medan man häller fientliga missiler. Detta är en verklig fästning, och effektiva transportmedel, som är lättare att navigera i staden, och även lösa pussel. Och när Batmobile är inte nödvändigt, kan du lämna den och gå till fots.

Stridssystemet i Batman Arkham Knight på PC & ndash; stolthet utvecklarna. Batman löser några problem på egen hand, men för en allvarlig uppdrag han behöver hjälpare, och det kombineras med de allierade, och sedan tillsammans skickade en dubbel slag mot fienderna. Tips och tricks som utbildade spelar Batman Arkham City, har författarna lånat i kampsport filmer, så de ser mycket realistiska.

  • OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Processor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD hårtork och X4 965, 3.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more