Dina bokmärken

Batman: Arkham Asylum

Alternativa namn: Batman: Arkham Asylum

Spelet Batman: Arkham Asylum var en av de viktigaste projekten i vår tid. Heroes serier omtyckt runt om i världen. Om dem kända i alla hörn av världen. Det var rimligt och rationellt att köra flera rader av spel med hjältar serietidningar huvudrollen skjuta flera populära filmer. Batman & ndash; känd & laquo; hjälten i sin tid & raquo;, så många spelare, det var ingen tvekan om att strax efter & nbsp; berättelser om Votchmena Spiderman och utvecklare ta på Dark Knight.

Det första som hoppar ut på dig i ögonen när du anger ABatman: Arkham Asylum PC - ett stort antal nya i varje hörn av stroke-fångvaktare. Dessa kraftfulla rastatuirovannye killar har imponerande muskler och stora nävar, som inte försmår att förstöra folkets favorit, och ndash; hjälte Batman. I händerna på de modiga män och sedan visar det sig stora bitar av ventiler, transformatorer och andra prylar som kan orsaka allvarlig skada. & Nbsp;

Innan du startar spelet, du har dock till Batman: Arkham Asylum ladda ner den i dag är inte ett problem. Det viktigaste att vara ägare av en bra hastighet internet och hitta torrent & ndash; hela 10-15 minuter av gameplay för dig att anses öppen. Framför dig väntar på obeskrivlig skönhet slagsmål och strider. En favorit trick Slow-Motion ser i spelet kan vara mycket användbar och ger en unik spektakulära och färgstarka spel.

Och här kan tyckas att i Batman: Arkham Asylum spelet kommer inte att vara lika roligt som det skulle vara önskvärt och ndash; in efter alla slagsmål och striderna kan ses i alla andra dataspel, men från Batman skulle vilja få något mer allvarligt. Jag varnar dig en gång, se framåt, alla dina önskningar gå i uppfyllelse, men lite senare.

Några minuter efter starten av spelet kommer du att inse att spelet Batman Arkham Asylum har förberett för dig en hel del överraskningar. I stället för förutsägbar fortsättning av färgglada men uttråkad strider, är spelare inför en lyxig utveckling av tomten. Händelser förändras här med avundsvärd hastighet. Spelet uppfyllt delar av många genrer, men allt detta kommer att se mycket intressant och viktigt. Spelare som redan har testat projektet hävdar att något mer organiskt de ens drömma inte var nödvändigt.

Du behöver bara ladda ner Batman Arkham Asylum för att se hur folkets favorit hjälte klättrar väggar luftkonditionering ventilationsöppningarna och subtilt kryper till fienden bakifrån. Samtidigt idén om mänskligheten förmedlas helt & ndash; Batman i första hand, en ärlig soldat. Utmärkt grafik och en cool soundtrack bara lägga bränsle på elden, det vill säga skapa rätt atmosfär. Behaga dig och bra gameplay Project & ndash; allt på ett balanserat och intressant.

Om du vill se sig själva alla dygder projektet, se till att granska Batman: Arkham Asylum video trailer, som i detalj beskriver alla fördelar i spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more