Dina bokmärken

Ladugårdsgarn

Alternativa namn:

Barn Yarn är ett spel som kombinerar två genrer, gårdsimulator och dolda föremål. Vad som hände som ett resultat kan du spela med en PC. Grafiken är klassisk stil, tecknad, det verkar enkelt men ser väldigt vackert ut. De gjorde ett bra jobb med röstskådespeleriet och musikvalet. Alla karaktärer röstas av skådespelare, och musiken är vald så att den kan lyssnas på länge utan avbrott.

Ett projekt från ett förlag som har visat sig mycket väl och det känns, även om det vid första anblicken kan tyckas att detta är ett indiespel.

Genren är ganska ovanlig å ena sidan, framför dig ligger en klassisk gård med de vanliga uppgifterna.

  • Odla grönsaker och frukt på fälten och gräsmattorna runt ditt hem
  • Städa i huset och möblera det med nya möbler
  • Adoptera och ta hand om djur
  • Bygg produktionsbyggnader och lador för att lagra produkter
  • Handelsvaror producerade på gården

Precis som en vanlig bondgård, men vissa av aktiviteterna kräver att du löser dolda föremålspussel.

Till exempel måste du städa huset från gammalt skräp i bokstavlig mening. Ta bort skräp och sortera saker. Att sälja det du inte behöver ger dig pengar som du kan använda för att bygga din gård.

Ju längre du spelar och ju längre du kommer i spelet, desto svårare blir pusslen. Du måste söka efter mer än 3000 föremål av olika former och storlekar, medan du spelar i ett av de 6 tillgängliga lägena. Under sökningen kommer du att skaffa dig otroliga inredningsartiklar som det finns mer än 60 av i spelet, de finns i tre olika stilar. Välj det du gillar bäst.

Spelets hjältar känner du med största sannolikhet till om du redan har spelat Plarix-produkter. Gamla vänner kan inte göra det utan din hjälp. Förvandla en övergiven lada till en mysig och varm bondgård som kommer att skydda både människor och djur under sitt tak.

Playing Barn Yarn kommer att vara av intresse i första hand för dem som är bekanta med detta förlags projekt, men eftersom detta är en separat historia kan den vara av intresse för alla spelare. Tack vare enkel träning kan även en nybörjare förstå spelets mekanik och kontroll.

Utvecklare försökte diversifiera vad som händer. Implementerade inte bara förändringen av tid på dygnet, utan även årstiderna. Detta gör att du kan byta aktivitetsområde beroende på säsong och låter dig inte bli uttråkad.

Under semestern måste du förbereda dig för firandet. På sådana dagar kan du få ovanliga dekorelement.

Förutom sökningen efter föremål, finns det många fler minispel som väntar på dig, exakt vad kommer du att få reda på när du spelar Barn Yarn.

I spelet är din uppgift att förverkliga Joes dröm, han drömmer om att ha den bästa gården i området. Innan detta händer måste ni arbeta hårt tillsammans och planera rätt vad ni ska spendera pengarna ni tjänar i första hand.

Du kan ladda ner

Barn Yarn gratis på PC genom att klicka på länken på denna sida.

Installera spelet just nu för att bygga en gård som är känd i hela regionen i sällskap med glada assistenter!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more