Dina bokmärken

Banana kung

Alternativa namn: Banana

Banana kung på nätet & ndash; exklusiva gratis online-spel, vilket kräver endast en webbläsare. Banana Kung online spel är ett original värld som befolkas av plantageägare, som odlas i popularitet runt om i världen och mycket välsmakande produkter och ndash; bananer. Att ansluta sig till dem och börja denna fascinerande arbete på sitt eget område, bara måste du Banana kung onlineregistrering.

Registrera dig i spelet Banana kungen kräver att du inget åtagande, du behöver bara ange följande information: namn på tecknet, lösenord, e-post, spela vän som bjöd in dig till spelet (naturligtvis, om du inte kom sig, och en sådan vän tillgänglig). Sedan godkänner du med spelets regler och trycker på knappen Registrera ett nytt konto. Efter dessa steg kommer du att hitta dig själv på statussidan av spelet karaktär. På denna sida kan du läsa information om dina spel tecken.

Det finns också en länk till anställning. Länk rekrytering hittar i de stora vidderna i Internet och nya plantageägare anställa dem för arbete. Om din inbjudan registreras en ny spelare, pengar och bananer är en legitim belöning för dig. Ignorera inte denna möjlighet. När allt kommer omkring, för varje ny användare kan inte bara få en engångsbonus, men vara till nytta i framtiden. När en spelare når den tredje nivån, har du rätt till $ 50 och ett erfarenhetspoäng. Spela spelet Banana kung på nätet blir lättare om vänner bjudit in dig mycket.

Så, var börjar man och vad du bör vara uppmärksamma på? Gå Banana kung gått och du kom in i besittning av ett fält och plantor, som bör vara tillräckligt för två. Slösa inte en minut! Seedade sitt område och vänta på skörden. De bilder som du ser i & nbsp; Plantage, alltid hålla dig uppdaterad om vad skede av mognande bananer, eller kan vara, är fältet tomt och redo för sådd. Dessutom vid botten finns det en räknare som visar hur mycket tid som återstår tills det ögonblick då det kommer att vara möjligt att skörda. Efter att ha samlat mogen frukt, kan du gå till marknaden. Men inte rusa huvudstupa tillbaka att snabbt sälja sina varor. Tänk på att priserna varierar. Därför är det bäst att följa dessa variationer att välja den mest lämplig tidpunkt till salu. Men exakt din inkomst är inte alltid densamma. Vytorg beror på mängden av bananer som säljs, och skörden är annorlunda.

Intäkterna från försäljningen av pengar, liksom de som tas ut för de inbjudna spelarna kan spendera på olika sätt. Först kräver plantagen investeringar. Ständigt måste köpa plantor för nästa sådd. De kan köpas på samma marknad. Vid bearbetning av ett enda fält behöver 36 plantor. När nådde Nivå 2, du blir en prisvärd köp av det andra fältet. Utöka din ägo, kommer det att finnas fler chanser att bli en verklig banan kung. För det andra, för pengar kan du hyra agenter och spioner. Med deras hjälp är det lätt att sabotera. De kan skickas till territorium konkurrenterna för att prospektering, eller till och med beställa dem att stjäla bananer och andras dollar. Men glöm inte att du är inte ensam och det finns en risk intelligent rån av din plantage. Därför, med hjälp av samma pengar, ta hand om ett pålitligt skydd för sina områden. För det tredje, kommer pengarna vara nyttigt att studera karaktär och förbättra prestanda.

kommer att undersökas för vilka egenskaper måste följa innan du börjar spela Banana King. Det beror på framgången av ditt spel. & Nbsp; Online spel Banana kung innehåller begrepp som tid av tillväxt, skörd bananer, som säljer bananer, skydd av plantagen, attacken på plantagen och erfarenhet. Genom att öka svarstiden för tillväxt, kommer du att uppnå en minskning av den period av grödan väntar. Harvest bananer & ndash; är mängden av de insamlade frukter. Att sälja bananer direkt inverkan på marknadspriserna. Skydda Plantation & ndash; egenskap som är ansvarig för kvaliteten på vakter, och kostnaden för att anställa dem. Attacken på plantagen spelar en roll i resultatet av uppdraget planerade attacken och bestämma den mängd som krävs för rekrytering av agenter. En upplevelse som kommer att förvärva innehavet spela Banana King kommer att flytta till nya nivåer.

Banana kung online-spel erbjuder dig en mer underhållning. Om du redan har klarat den nödvändiga arbetet, inte sitta overksamma. Varför bli uttråkad när du kan gå på skattjakt? Detta är inte bara intressant men också användbar. Det finns en chans att hitta en värdefull skatt. Du kan få växter, bananer, pengar och även piratskatt.

Missa inte chansen att även kommunicera via meddelanden med andra spelare. Således kommer du att vara medveten om olika nyheter och kanske varnade för att planera sabotage.

Spelet har en lista över de bästa spelarna. Höj din rank, kan du använda poäng. Detta kräver att övervaka mängden av dina bananer. Om du lyckas bli den första i denna lista, då du är en riktig banan kung! Sträva efter att lämna konkurrenterna bakom, tror att det är i din makt!

spela spelet online Banana kung kan du med en betald konto. Dess köpet kommer att hjälpa att bli av med i spelet reklam, kommer att ge möjlighet att ladda upp en avatar för karaktären, att få kredit i dollar för varje ny nivå. Spelet kan beså fältet 6 gånger om dagen. Betalda konto kan du också göra det 8 gånger. Jag anser att vi bör tänka på lönsamheten för sina inköp. Dock är fallet sparsam, och varje får som du vill. Vi kan ge råd, men absolut inte tvinga något att göra!

Försök att spela detta spännande spel själva utvärdera sina förtjänster. Besvikelse hotar inte exakt! Det återstår bara att önska lycka tillsammans i alla era ansträngningar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more