Dina bokmärken

Banana Wars

Alternativa namn: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars online) - ett roligt onlinespel i stil med & laquo; voynushki & raquo;.

Om du vill bli en diktator i en bananrepublik, banankriget online spel - för dig! Du kan leda en trupp av orädda legosoldater och ligister att delta i spännande strider, spännande uppdrag och olika turneringar.

Denna online-spel & nbsp; Banana Wars inte kräver förinstallation, kan den spelas upp på vilken dator som helst där det finns tillgång till Internet. Det tar inte mycket plats, så spelet Banana Wars & nbsp; du kan spela även på långsammare maskiner. För att börja spela, behöver du bara Registrera i spelet Banana Wars.

Registrera dig & nbsp; Banana Wars är som följer: på spelet webbplats under registrering ange ditt användarnamn (smeknamn) - det namn som du kommer att kallas i spelet, välj ditt kön. Ange sedan e-post (e-postadress som du kommer att få en bekräftelse på registrering), väljer du namnet på det land där du bor, ange lösenordet två gånger och klicka på & laquo; up & raquo;. Nu kan du börja spela spelet online Banana Wars.

I början av spelet du har till ditt förfogande trupp av legosoldater och kommer att behöva passera & laquo; School of Young Diktator & raquo;, det vill säga - utföra några enkla uppgifter som hjälper dig att komma igång i spelet.

För att ta reda på vem spelarna svalare, måste du delta i turneringar.

Följande spel - du behöver ett bra komplement till befintliga truppen och skickas ut i strid med en grupp andra spelare och få en vinst, pengar, och något användbart. Pengar kan spenderas på att öka kraftenheten, inköp av nya enheter (dvs. att anställa nya rekryter, köpa ny utrustning (jeepar, tankar)), för att komplettera sina prylar - det är faktorer som ökar bekämpa kapacitet i enheten, (det får inte finnas mer än 3-1 enhet). Sedan, för att reparera utrustning och bota män kan åter engagera sig i strid och spela & nbsp; Banana Wars på.

Det finns en funktion - Banana Wars onlinespel inte tillåter spelaren att påverka loppet av slaget, det vill säga direkt du din trupp i strid, och att ditt deltagande avslutas, dina enheter slåss med fiendens enheter. Därför, i det här spelet för att vinna en som är bättre förberedda, snabbare och brantare förbättrat sina stridsenheter samt ett som har studerat fiendens armé.

Spelet håller reda på vinster och förluster, och tjäna ett rykte, kan du gå till nästa nivå. För att flytta till varje ny nivå kommer igen bli ombedd att utföra en mängd intressanta uppgifter. Det kan ta flera försök att möta dem. Men varje nivå ökar din produktivitet och närmare huvudmålet.

Med varje ny nivå ökar bekämpa kapacitet i ditt team, det finns nya typer av enheter med förbättrad prestanda, vilket ökar deras antal.

Banana Wars & nbsp; online-spel där striderna på olika nivåer skiljer sig med antalet soldater kommer att delta i denna strid och hur många gånger kan hoppa fallskärm din trupp på slagfältet. Till exempel, om den första nivån, truppen består av 5 enheter, och de kan landa på fältet en enda gång, och på nivåer över dussintals enheter, och du kan släppa dem några gånger. Förresten, svaga och starka krafter i spelet inte överlappar varandra, är det mot ditt lag kommer alltid att stå fast vid din motståndare krafter.

Du kan spela spelet & nbsp; Banana Wars & nbsp; på nätet och njuta av den trevliga ögon grafik, humoristisk stil i spelet, en hel del intressanta jobb och spännande turneringar.

Om du vill njuta av din lediga tid, då detta spel är för dig! Enkel, intuitiv kontroll över spelet, möjlighet att spela på vilken dator som helst med tillgång till Internet (endast en gång registrering Banana Wars, vilket bara tar några minuter), kan du spela, samt chatta med andra spelare.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more