Dina bokmärken

Baldur's Gate: Dark Alliance 2

Alternativa namn:

Baldur's Gate: Dark Alliance 2 är en annan port av det klassiska 2004-spelet från utgivaren som är känd för alla RPG-fans. Texturerna omarbetades och spelet flyttade till den nya motorn, men mellansekvenserna och stänkskärmarna lämnades obevakade av någon anledning. Folk älskar dessa spel inte för kvaliteten på grafiken, men på vissa ställen skulle jag vilja se bilden lite bättre. Röstskådespeleriet var kvar från den gamla versionen. Allt är i sin ordning med detta i spelet, det finns inga klagomål här. Men det här är mer en käbbla, handlingen kompenserar för alla dessa brister. I det här spelet måste du utforska många platser och förbättra din hjältes färdigheter samtidigt som du räddar världen.

Spelet utspelar sig kronologiskt omedelbart efter slutet av den första delen. Det är lämpligt att gå igenom den första delen först, sedan blir allt tydligare. Men som en separat historia är spelet ganska intressant.

Välj en karaktärsklass innan du spelar Baldur's Gate: Dark Alliance 2.

Här finns fem klasser, vilket helt klart ger större valfrihet.

  • Mänsklig barbar
  • Elf Necromancer
  • Dark Elf Monk
  • Dwarf Rogue
  • Mänsklig präst

Med en bättre balans den här gången är alla klasser spelbara. När spelet startar kommer du att kunna namnge den karaktär du väljer.

I öppningsscenen kommer du att lära dig att förstörelsen av tornet i slutet av den första delen av spelet ledde till att portarna öppnades, varifrån många onda andar strömmade in i världen. Eftersom hotet mot världen hotar genom ditt fel, är det upp till dig att rädda det.

Därefter slängs du ut på en öde väg. Efter att ha passerat, lite framåt möter du en sårad krigare. Hon berättar att hon vaktade karavanen som attackerades av Red Fangs, mirakulöst överlevde striden och hon heter Kiira.

Vidare säger han att en av avdelningarna som attackerade tog flera personer med sig till den närliggande skogen. Men hon hörde att krigarna från den andra avdelningen gick till byn Wayfork och hade för avsikt att bränna denna stad.

Du går med på att hjälpa henne, bege dig mot skogen för att hitta den första truppen, och avtala med Kiira att träffas nära Wayfork för att ta itu med den andra truppen.

Vad som hände sedan kan du ta reda på när du spelar Baldur's Gate: Dark Alliance 2

Förutom huvudhistorien i spelet kan du ta dig an sidouppdrag. Dialogerna i spelet är välskrivna, spelet är beroendeframkallande. Med varje nivå upp får du möjlighet att förbättra en av förmågorna eller lära dig en ny. När du går framåt i tiden, byt vapen och klädesplagg för det bästa som erhålls från besegrade fiender tillsammans med guld. Mängden erfarenhet som behövs för att nå en nivå ackumuleras snabbare än i den första delen.

Att spara spelet, som tidigare, är bara möjligt på speciella piedestaler, eller så måste du använda teleporteringsrullar för att komma till en plats där du kan spara och sedan gå tillbaka.

Spelet har en ändring av tid på dygnet. Vädret förändras också.

De flesta av de omgivande föremålen kan inte interageras med, men det finns tunnor eller kistor som kan slås sönder för att utvinna olika resurser som lagras i dem.

Ladda ner Baldur's Gate: Dark Alliance 2 gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steams marknadsplats eller på den officiella webbplatsen.

Det finns en hel värld som väntar på din hjälte i spelet som behöver räddas, börja spela nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more