Bokmärken

Avatars: Age of Chaos

Alternativa namn: Avatars, Avatar

Översikt Game Avatar: En tid präglad av kaos.

World of Avatar: En tid präglad av kaos på nätet är en klassisk fantasy rollspel med alla funktioner i spelet. Game En tid präglad av kaos, ger dig intressanta uppdrag, spännande turneringar, mini-spel och pussel som kräver logiskt tänkande. Detta gratis webbläsarspel är multiplayer, eftersom det är obegränsad tillgång till systemkraven för hög. För att börja spela Avatar: En tid präglad av kaos behöver en Internet-anslutning, systemet Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP, en Pentium 300 MHz, 128 MB RAM och grafikkort kompatibelt med DirectX. Bli medlem i spelet kommer att hjälpa Avatar: The Age of Chaos online-registrering. Spelklienten nedladdningen är inte nödvändigt. Gå med i spelet Avatar: En tid präglad av kaos kräver följande: & nbsp;

1) Införande av spelet karaktär namn,

2) inspelning koden och återinförandet i nästa rad,

3) E-post (e-post),

4) Obs din faktiska födelsedatum,

5) Obs golvet,

6) bleknar siffror i rätt fält,

7) godkännande av användaravtalet,

8) gick med på att acceptera lagarna i spelet,

9) Genom att trycka upp.

Registrera Avatar: En tid präglad av kaos gått och du var på de slutna utrymmen i världen. Det är en livsmiljö av de tidigare gudar, nu Avatar, platsen blev det sista fästet för den döende universum. Du in i spelet i rollen som sina egna för att skapa en unik karaktär. I framtiden spelet Avatar: En tid präglad av kaos på nätet ger en möjlighet att reinkarnera till en högre form. För varje tävling finns till sin högsta form. Till exempel kan tomten urarta till en ängel eller vampyr, demon eller Efreet gin och så vidare. & Nbsp;

Låt oss ta en närmare titt inuti spelet loppet. Totalt 7

- folket,

- älvor;

- orcherna;

- gnomes;

- troll;

- Dan,

- demoner.

Människorna i spelet är den vanligaste rasen. Begränsningar av dem är okända. Denna mångsidiga ras har stor utvecklingspotential. Dessutom en person lätt lära. & Nbsp;

The Elves & ndash; majestätiska varelser med slanka kroppar, som har extraordinära agility. Naturlig noggrannhet tillåter företrädare för denna ras anses vara de bästa skyttarna. Men med hjälp av yxor och påk för dem är begränsad.

Orcs & ndash; otroligt starka krigare för vilka kampsporten är medfödd kvalitet. Stolt varelser skickligt använda sin styrka och begränsning av användningen av bågar och magi av sinnet inte stoppa dem.

dvärgar & ndash; piedmont ras av mästare, som är kända pansar styrka. Tillgång till bågar och magi ljus för dem är begränsad, men resten av de vapen som de har mycket skickligt.

Trolls imponerar med sin enorma storlek. Legendariska hardy varelser med specialkunskaper & ndash; sårläkning. När det gäller användningen av vapen, spjut, svärd, bågar och magi för alla trollen är begränsade.

Dana sig dras till den mörka magin och vampyrism. Alla invånare i världen av Avatars behandla dem med skepsis, om inte med stor hat. Dessa varelser uvorotlivye använda olika typer av vapen. Begränsat till dem endast klubbar.

inducerad eld elementet eldiga demoner har huden och både fysisk och magiska skador på dem minskas. Pilbågar, armborst, magi och förnuftets ljus för denna ras är begränsad, men det verkar som om de inte bryr sig på denna punkt.

Avatar: En tid präglad av kaos du kan spela, få erfarenhet och utveckla färdigheter för att regenerering. Denna förmåga uppnås efter slutförandet av ett antal utmanande uppgifter och anses vara den högsta utmärkelsen. & Nbsp;

Fackliga stridsåtgärder onlinespel är inte heller på sista plats. Gå med i en klan & ndash; är att bli medlem i den gemenskap av spelare, med vilken det är lättare att bära bördorna av långväga resor och vinna i blodiga strider. & Nbsp;

Ett ytterligare särdrag med spelet är förekomsten av religioner. Avatar: The Age of Chaos onlinespel ger alla som vill prova själv som en gud. Genom att organisera sin religion, bör samla anhängare av riktiga spelare. Ju mer de har, desto mer kraftfull gud.

Grunden i spelet & ndash; dynamisk realtid bekämpa. Men du kommer inte att spendera all din tid bara för detta yrke. Det måste också tänka på sätt att tjäna. Det finns två typer av valuta: pengar (spelets valuta) och guld (köpt på webbplatsen för spelet på riktigt). Tjäna låtsaspengar kan läggas på väg tester, delta i turneringar och strider, locka nya spelare till spelet, dechiffrera rullar och göra hantverk. Valet av yrke är ditt! Bestäm vad är din själ. Spelet erbjuder sju alternativ:

- Pathfinder (väl insatt i öppen terräng, vilket effektivt samlar ingredienser för potions och elixir),

- killer (legosoldat, som gömmer sig i skuggorna och attacker för att döda),

- läkare (kan återställa sin egen hälsa och hjälpa allierade),

- Witcher (tåla den magiska, särskilt för vilka ämnen din kropp förändras),

- legosoldaten (ett sätt att tjäna & ndash; magi och svärd),

- Hunter (som specialiserat sig på fångst sällsynta monster),

- Raider (söker efter skatter).

För att spela spelet Avatar: En tid präglad av kaos på nätet är nödvändigt, rör sig genom nivåerna. Förresten, när nivån får du också inkomster. Med varje ny nivå, kommer du att gräva mer i spelet. Spännande spelhändelser fånga även de mest krävande gamers.

Börja spela spelet online Avatar: En tid präglad av kaos och kan göra sig till en extraordinär detta projekt. Var noga med att inte behöva bli besviken! Maj lyckan du utföra de mest ambitiösa planer!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more