Dina bokmärken

Vanguardonline

Alternativa namn: Avangard Online

För att spela spelet & nbsp; Vanguard Online kommer att bli glad att praktiskt taget alla avancerade fans av online-spel i genren av MMORPG. Spelet Vanguard Online kommer lätt att förstå en man som för första gången delta i onlinestrider. Men masterovityh bison online-spel, är det säkert att imponera, på grund av dess övertygande atmosfäriska. & Nbsp;

I vår snabba tid till förmån för spelet också säger att Online Game & nbsp; Vanguard absolut inte kräva ytterligare installation av spelklienten. Allt du behöver för att spela är en stabil anslutning till Internet, Internet & ndash; Online-spel webbläsare och & nbsp; Vanguard. & Nbsp;

Registrera dig & nbsp; Vanguard kommer inte ta dig mycket tid. Den relevanta delen av spelet, skriv in din e-postadress, kön, namn och ras din karaktär. Efter att bekanta sig med spelreglerna för att bekräfta ditt avtal med dem. Gå med i spelet & nbsp; Vanguard slutförts, och du kan fritt spela spel online & nbsp; Vanguard.

Innan du börjar spelet måste du göra ett val till förmån för en av fraktionerna i spelet. Deras enda två & ndash; Kaos och ordning. Grupper Kaos i spelet markeras med rött, och soldaterna i rättegångs & ndash; blå. Playing for krafter Chaos gå under ditt kommando squads av orcher, troll, svart riddare och andra fantasi onda. Välja sidan av ordning, kommer du att konfrontera dem med hjälp av riddare, älvor och tomtar.

Spelet Vanguard Online är att hantera kraft riddare, som du behöver för att fånga slott och bevisa din mod i strider med andra spelare online. För det mesta spelet Crusade nätet Detta kommer att genomföras i en spännande taktiska strider i realtid. Fångad slottet du kan fortsätta att utvecklas och förvandlas till en bostad med egen vallgrav och försvarstorn.

Varje enhet i spelet har sin smala specialisering. Alltid i tid onlinestrider i åtanke att kavalleriet helt klara med alla fot enheter utom Lancers som bokstavligen skapats för att stå emot kavalleriet. Bågskyttar bör alltid vara nära närstrid bakom mer kraftfulla motsvarigheter.

för att fortsätta spela spelet, bör förbättra egenskaperna hos karaktärerna besöker Training Hall. Så spelet kommer att tillfredsställa fans och pump tecken. Du kan producera en smal specialisering, studera visdom att använda de magiska runor. Eller lära sig knepen av användningen av förbättrade vapen och rustningar. Eller bli en expert på belägringen av städer med hjälp av maskiner motsvarande specialisering. Också fylla din rikedom, plundring fiendens konvojer.

Trots den uppenbara komplexiteten i dessa spel att lära sig spela & nbsp; Vanguard är inte svårt och nybörjare i genren MMORPG. & Nbsp; Spelarna blir snabbt vana vid smidigt gränssnitt i spelet och kan se mer intressant information i biblioteket i korståget.

En vistelse i världen och spela Vanguard aldrig besökt i online-marknaden, är det inte möjligt, eftersom det är en viktig del av spelet. För spelare, är marknaden för Vanguard börserna där växelkursen fastställs av spelarna. Du kan också delta i detta online-auktion. Auktionen varar i timmar, under vilken det är möjligt att döda en motståndare bet.

Om du är trött på att kämpa så att säga och laquo; utomhus & raquo; Världens Vanguard på nätet, bör du försöka att & nbsp; dina styrkor i dungeons. De är utformade för gruppen och efter passagen av att leverera goda resultat.

Online spel Avangard är inte bara ett spel för en natt. Till skillnad från andra MMORPG & nbsp; ljus design och gränssnitt av spelet ger samma levande känslor för dig och dina vänner. Vanguard - online spel som slutligen kommer att svara i sällskap med vänner: & laquo; Vem i världen av list och starkare och klokare? & Raquo;. Vanguard registrering kommer att bidra till att veta vem av er bästa allmänhet.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more