Dina bokmärken

Alliance of Valiant Arms

Alternativa namn: Alliance of Valiant Arms, AVA

förbundet av Valiant Arms & ndash; tillräckligt ny IMO [7 ] Shooter . De utmärkande dragen i spelet & ndash; kvalitet grafik och detaljerad ritning. Poängen är, i vad som på andra skyttar & ndash; du kan köra ganska snabbt och ofta skjuta, spelet AVA ger dig möjlighet. Spelets grafikmotorn stöder förbättrad, vilket ger avancerade grafikfunktioner. Denna dynamiska spelet inte kommer att lämna dig oberörd, om du gillar skyttar och inte leta efter spel där du behöver något att tänka länge och hårt.

Spelets handlingen förutsätter att du kommer att engagera sig i kampen om världsherravälde. Rivaliteten för dominans över planeten kommer två stridande fraktioner, klan, en som du och kommer att behöva starta. Battlefield blir en gigantisk storstad stad där gatorna ursprung episk strid.

Ammunition i mycket varierande, liksom vilka typer av matcher där du kan delta. Genom noggrann och genomtänkt detaljritning kampen spelet ser spektakulära, och det finns en intressant kämpar inte bara deltagarna, utan även fansen. & Nbsp; Spelet kommer att vara intressant både för enskilda soldater och en lagspelare, på grund av det faktum att i spelet där som en kamp kommando och personliga uppgifter för spelare. Genom att välja lämpligt läge, kan du antingen doppa i en värld av kollektiva striderna, eller för att utföra uppdraget ensam.

Teckenklasser AVA på nätet [ 7] kallas Sniper, Assault eller lagledare. Specialitet sniper klar, är attacken en mästare i kampen på korta avstånd.

vapen i spelet kan du inte bara tjäna pengar, men också att köpa i spelet valuta. Dessutom, under spelet du helt kan ändra ammunition. Game AllianceOfValiantArmsпредоставляет chans att helt ändra vapen i spelet: spelare tillgängliga rumpor, tunnor och andra saker som behövs i spelet. Ett inslag i detta vapen är att det kan ändras för att göra och bekvämt för dig.

, kan du börja spela så fort som passerade & nbsp; AVA registrering. När du har lära sig att spela, du kommer att vara tillgängliga för en hel del bonusar. Eftersom vi har att göra med skytten, de viktigaste power-ups är tillgängliga för att skjuta fiender. Förutom att spela, pumpade du karaktär, skaffa sig nya kunskaper och färdigheter, och sedan titeln. Så småningom, under spelet Game A. A. möjliggör för att spela bättre: snabbare att ladda om, det blir mer praktiskt, med beaktande av avtagande avkastning. Som ett resultat löper karaktären snabbare och bättre skytte.

Om du vill för att spela AVA , har ett antal fördelar detta spel. Det är gratis, så spela det kan vara vem som helst. Shooter är en populär version av spelet, som är älskad av många användare. Spelet har anständiga utformade grafik, det finns olika former av strid, och den totala utbudet av vapen har mer än 70 enheter. AVA spela kan vara som professionella spelare av skyttar och nybörjare, och alla kommer att få sin del av njutning.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more