Dina bokmärken

Astronix. Masters of the universe

Alternativa namn: Astroniks

För att spela Astronix: Masters of the Universe, behöver du dessa minimisystemkraven:

& bull; Processor: Celeron, MHz

& bull; Skärmupplösning: 800x600,

& bull; OS: Windows,

& bull; Webbläsare: Internet Explorer,

& bull; Närvaron plugin: Flash-Player 7.

Dessutom, för att börja spela spelet online Astronix: Masters of the Universe, måste du vara registrerad. Gå med i spelet Astronix: Masters i universum är som följer:

1) Kom upp med ett smeknamn & ndash; namnet på din karaktär.

2) Välj golvet.

3) Ange ditt lösenord.

4) ger namnet på framtiden för fartyget.

5) Ange en e-postadress.

6) Håller med de regler och användaravtal.

När alla sex objekt görs, registrerings Astronix: Masters of universum över.

Ända sedan människan började utforska det väldiga rymden hålls under flera århundraden. Mot bakgrund av grannarna till galaxen folket träffade nya vänner och fiender. Varje civilisation jagade resurser och försöker vinna mer livsrum. Så började loppet för att förgöra varandra och ndash; efterföljande blodiga krig sätta civilisation människor möter total förstörelse. I ett av de senaste krigen, armén stridande parterna hade försvunnit och ställdes kaos. Mänskligheten var tvungen att överge sin vanliga livsmiljö, sade adjö till minnena och solsystemet och jord. & Nbsp;

Efter en lång tid i Galaxy lugn har. Men denna stjärna på vägarna har inte blivit säkrare, eftersom var fortfarande ivrig jägare rikedom, gömd djupt inne i planet. Du måste hitta din väg genom den stora rymden och bli en Master of the Universe!

I Astronix nätet Ditt huvudsakliga mål är att utveckla din karaktär, att skapa sitt eget utrymme imperium, underordning av galaxen och blir du som den mest kraftfulla och inflytelserika i galaxen. & Nbsp;

Efter Astronix: Masters of the Universe registreringen, kommer du att börja ditt äventyr med rymdstationen tau, som ligger i stjärnsystemet. Ditt skepp är beväpnad med en liten mängd verktyg och moduler, kan du ersätta det med en ökning av nivån på din karaktär. Att flyga genom de stora vidderna av galaxen, besöka olika stjärnsystem, lärande och utforska nya planeter, måste du tjäna pengar och erfarenhet. & Nbsp;

Den första till fjärde nivå kommer att utmana din karaktär utveckling, få erfarenhet i strider med andra spelare. Att reparera fartyget och köpa vapen, en särskild valuta & ndash; kredit. Om byggnaden har Vakantor jobb, kan du ansöka om en av dem och tjäna kredit.

I Astronix nätet Du måste utveckla gruvan, bygga fabriker, utveckla ekonomin i galaxen. Varje tecken i den gränslösa rymden strävan, så mycket som möjligt genom att utveckla och förbättra ditt skepp.

Brutna fartyg kan repareras i Dock, kan du ersätta den skadade bostäder i varv och i butiken kan du köpa vapen, militär utrustning och ammunition.

Framgången för ditt spel kommer att bero på följande:

& bull; observation,

& bull; Body,

& bull; intelligens,

& bull; reaktion,

& bull; vapen skador.

pumpning alla dessa alternativ, du ständigt förbättra kompetensen hos din karaktär.

vapen i spelet finns fyra typer:

& bull; plasma;

& bull; drivmedel,

& bull; laser,

& bull; energi.

Spelet Astronix: Masters of the Universe Online tillåter varje spelare att delta i olika slag:

& bull; grupp;

& bull; clan & ndash; klanen mot klanen,

& bull; kaotisk & ndash; skapad av en grupp av soldater i slumpvis ordning;

& bull; singel.

Alla slag äger rum i de områden, som består av hexagonala celler. Hela slaget sker i steg. För att vinna slaget får du erfarenhetspoäng som ökar din karaktär som krävs egenskaper.

På varje nivå av tillgång till nya vapen, ny utrustning, fartyg och möjligheter. Spelet är mycket väl utvecklad effekterna av den ekonomiska komponenten: erövringen av planeterna, erhålla resurser, utveckling av produktionen. När du når nivå 32, kommer du att bli en mästare i universum. & Nbsp;

Online spel Astronix: Masters of the Universe kommer att ge dig en oförglömlig resa över vidderna av utrymme galaxen!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more