Dina bokmärken

Astro Empires

Alternativa namn: Astro Empires

Spelet Astro Empires är ett massivt multiplayer online-spel, som utvecklades i genren science fiction. I det här spelet kommer du att gå till extraordinära och oändligt vacker plats.

Du måste bygga din rymdstation, kraftfulla rymdskepp, och utveckla olika tekniker och skapa flera allianser. Och det viktigaste i spelet väntar på dig & ndash; Denna rymdstrider!

& nbsp;

I online-spelet Astro Empires registrering sker snabbt och var följande:

1) Du måste ange en e-postadress och ett smeknamn.

2) Ange lösenordet och det land där du bor.

För att spela spelet Astro Empires dig på någon webbläsare i universum i realtid.

Du måste handla med dina vänner och grannar för att skydda sitt imperium, och i början av kriget och att delta i episka strider.

I webbläsaren spelet du spelar Astro Empires kommer att vara bekant med följande funktioner i spelet:

1. Kraftfull & nbsp; unika universum.

2. Utmärkt gameplay.

3. Massiva krig.

4. En levande gemenskap av spelare.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 5. Utmärkelser för uppdraget.

6. Att kunna spela på valfri webbläsare.

7. Mobil version.

8. Gratis spel.

9. Dessutom behövs spelklienten nedladdning.

Den äventyrsspel Astro Empires börjar till Basen ligger på planeten outforskade galax. Att vara en stor kejsare du behöver utveckla din bas, bygga en rad olika strukturer.

Eftersom detta är ett riktigt spel, kommer din faktiska byggandet tar tid för dig att slutföra bygget. & Nbsp; att göra byggandet av komplexa strukturer, måste du lära dig ny teknik.

Spelet har en hel del fantastiska teknik för identifiering.

Spelet Astro Empires nätet - är det är ett stort universum med hundratusentals planeter. Du kommer att hjälpa scout, som kommer att hjälpa dig att möta andra spelare som kan hjälpa dig i spelet och kommer att attackera dig.

När du har bemästrat byggandet av sin databas, kan du skapa en flotta för kriget kampanj för att öka sina vinster.

Du kommer att ges möjlighet att bygga många typer av fartyg för att skapa din ideala flotta, från horder av små enheter till gigantiska fartygs armadas.

En bra idé är möjligheten att bli vän med andra aktörer , i synnerhet för att gå med i guilden som skyddar , samt ge överlevnad i denna fantastiska universum Astro Empires .

A , och strategier Förekomsten av , i spelet Astro Empires .

Du kommer att delta i massan krig i spelet Astro Empires med hundratals spelare, och du måste kämpa i otroligt episka strider.

Anmäl dig till Astro Empires spel online gratis och bjud in dina vänner att spela var det mycket mer intressant, och framför allt dina vänner kommer att vara där. Fördjupa dig i detta utrymme med otroliga händelser, strider och sällskap!

& nbsp;

Lycka till i rymdstrider i webbläsaren spel Astro Empires!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more