Bokmärken

Assassins Creed: Brotherhood

Alternativa namn: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud är ett fantastiskt multiplayer spel från det franska företaget Ubisoft Montreal, som utvecklats i genren Action Action. Tidsperioden för händelserna är slutet på XV-början av XVI-talet. Scene Italien. Tredjepersonsvy. Full genomgång tar 15 timmar. Det finns både singelspelare och multiplayer-lägen. Kärnan i gameplayen är utförandet av många uppdrag, heta strider med olika datortyper och riktiga motståndare inför andra användare. På spelets platser utförs strider mellan den ädlade mördaren Ezio Auditor da Firenze och Ridders Templar i Rom. Dina främsta motståndare kommer att vara representanter för Borgia-klanen. Storylinen utvecklas i en kronologisk ram. Användare har möjlighet att spela upp historiens uppdrag. Ett intressant ögonblick som övergår från det förflutna i våra dagar, och sedan tillbaka. En gång i våra dagar kommer du att möta huvudpersonen i denna period - Desmond Miles, som hittade ett sätt att använda Animus 2-maskinen. 0 för att läsa information om sina förfäder och överföras till det förflutna. Men huvudpersonen i den historiska linjen är Ezio Auditor da Firenze. Dessutom finns det många tecken, bland vilka är sådana legendariska personligheter som Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli eller Caterina Sforza. Genom att bestämma att ladda AssassinsCreed: Brotherhood kan du dyka in i atmosfären av de senaste århundradena och göra en svimlande resa som kommer att komma ihåg för levande äventyr.

Så låt oss säga spelet AssassinsCreed: Brotherhood har lockat din uppmärksamhet och du vill veta mer om det. Eftersom detta projekt är det tredje spelet i Assassin's Creed-serien, är det lämpligt att överväga hur denna produkt skiljer sig från de föregående. Spelets plot är en fortsättning på händelserna i den ursprungliga versionen. Några förändringar drabbades av stridssystemet. Nu är strider mer dynamiska, och aggressiva attacker är mer välkomna än försök att ingå ett kontrakt. Eftersom din politik ofta är stötande i naturen är det klokt att engagera sig i uthyrning och träning av soldater. Du kommer att kunna placera dina mördare över hela staden och effektivt motstå trycket av fiender, bland vilka det finns vanliga soldater, officerare, dodgers, schweiziska vaktar, skyttar, anhängare, tuttar, gangster och hermetiker och vargmän. Det finns förändringar i arsenalen. Från och med nuAssassinsCreed: Brotherhood the Armor är ännu mer varierande. Spelaren får använda alla typer av verktyg som hjälper till att uppnå sina mål. Giftpärlor, fallskärmar, dubbla dolda blad, dolda vapen, avancerade flygplan, stationära vapen och många andra saker blir ditt improviserade sätt. En viktig roll spelas av specialfunktioner. Till exempel kan du aktivera örnsyn och snabbt utvärdera situationen på slagfältet. AssassinsCreed: Brotherhood video när man slår på en örn, ändras på följande sätt: oönskade objekt sammanfogar sig med bakgrunden (inte längre ett ögonblick), fiender visas i rött, allierade är blåa, värdesaker och skydd är markerade i vitt och uppgiftens mål är gula. Således har du möjlighet att enkelt upptäcka obekanta objekt och bedöma taktiska situationer.

Genom att göra ett efter ett annat jobb, tjänar du lek pengar och utvecklas. Med varje steg blir du mer kraftfull, bättre utrustad och därmed mer självsäker. Du kommer att älska mångsidigheten i spelet. Förresten finns det ett annat argument varför du borde ladda ner spelet AssassinsCreed: Brotherhood. Välj en spelstil och använd det läge som är mer till smaken är rätt för varje användare. Du kan spela ensam eller prova multiplayer-lägen, vilket nummer åtta. Dessa är Önskad, Komplicerad Önskad, Alliansen, Svår Allians, Mord, Jakt, Escort, Jakt på kistor. Med ett ord, bli inte uttråkad! Gå med och se själv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more