Bokmärken

Assassin's Creed Odyssey

Alternativa namn:

Assassins Creed Odyssey är ett lite ovanligt spel för den här serien, det är faktiskt det första riktiga RPG-spelet i cykeln. Grafiken i spelet är traditionellt sett på topp. De gjorde också ett bra jobb med ljuddesignen, musiken motsvarar vad som händer just nu och låter dig skapa rätt atmosfär.

Berättelsen börjar med en stridsscen där kung Leonidas krossar den persiska armén. Därefter, innan du spelar Assassins Creed Odyssey, välj kön på huvudpersonen. Detta är det första spelet i serien där en sådan lösning finns, men detta förstör det inte, som många fruktade, även om det finns en liten inkonsekvens i Animus-legenden, men en sådan bagatell kan förlåtas. Framför dig är en gigantisk öppen värld som huvudpersonen måste utforska. Det kommer inte att vara så lätt att göra detta, till skillnad från tidigare spel i raden, här kommer du att behöva ägna mycket tid åt att utveckla stridsfärdigheter och pumpa utrustning och vapen, annars kommer du att dödas ofta. Det finns många vapen i spelet, även om det inte finns några dolda blad som är så älskade av många, men du kommer inte att sakna dem länge.

Tillgängligt för ditt val:

  • Svärd
  • Spears
  • Dolkar
  • Hammare
  • Axlar
  • Stridsstavar

Vapen kan tillhöra olika klasser, vara de enklaste eller legendariska. Vapen kan förbättras och dekoreras med olika gravyrer.

Det finns ganska mycket vatten på spelkartan, detta är ingen tillfällighet. Navigering och strider på vattnet skapar variation i spelet. Du måste förbättra ditt skepp och förbereda det för många ombordstigningar och skärmytslingar till sjöss, för redan då fanns det grekisk eld - dåtidens artilleri. Välj dessutom ett lag och förbättra dina fighters färdigheter.

Du spelar under den tid då Peloponnesiska kriget pågår i det antika Greklands länder. Territorier som kontrolleras av den ena eller andra sidan. Du kommer att följa principen om dela och erövra. Först, destabilisera regionen genom att begå sabotage. Därefter kommer det att vara möjligt att delta i en allmän strid på angriparnas eller försvararnas sida. Men du måste förbereda dig väl för detta, slag kommer att strömma in från alla håll, och om du inte har gjort detta på länge kommer du inte att hålla ut.

Du kan få sidouppdrag från anslagstavlor. Kolla dem ofta, det är nästan alltid något nytt där. Vissa av dessa uppgifter är ganska enkla, men det finns andra som leder till ganska intressanta uppdrag.

Stridssystemet i spelet är mycket avancerat. För varje typ av vapen finns det ett antal tekniker och stridstekniker som bäst förstås så snart som möjligt.

Fiendens intelligens har förbättrats jämfört med tidigare spel i serien. När man attackerar till exempel en viss linjal med en pilbåge, kommer vakterna att försöka täcka honom genom att omge honom från alla håll. Det kommer inte heller att vara möjligt att gömma sig och vänta ut larmet, fienderna kommer att fortsätta leta efter dig på kartan. Att spela på grund av sådana innovationer är mycket mer intressant.

Kampanjen är mer spännande än i de tidigare delarna. Dialoger är mer känslomässiga. De beslut du fattar har en direkt inverkan på vad som händer härnäst.

Assassins Creed Odyssey-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Men spelet kan köpas på Steam-lekplatsen eller på den officiella hemsidan, där försäljning och rabatter är ganska vanliga.

Börja spela just nu! Spelet är definitivt värt en titt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more