Dina bokmärken

Ashes to Ashes

Alternativa namn: Ashes to Ashes

Spel Ashes to Ashes & ndash; en verklig sällsynthet. Skjut det tog nästan tjugo år sedan, men det är redan nu den spelare förtroende. I det här projektet har de spelat, spelar och kommer att spela miljoner av våra landsmän och & laquo; kollegor & raquo; Worldwide. Kvalitet är ganska gammalt spel låter sig konkurrera med modern konst mästerverk geymerskogo. Och trots att grafiken i Ashes to Ashes är dålig (som i princip är inte förvånande något, vi ska inte bara glömma det faktum att spelet skapades i slutet av 1996 och på sin tid var det en mycket personlig ), spelet de älskar. & Nbsp;

Ashes to Ashes pc berättar helt overkliga gånger. Liksom de flesta dator & nbsp; Games nittiotalet (som just nu, bör det noteras, var inte så mycket), detta är baserat på beskrivningen av händelserna i futurum. Detta har dock projektet blev ganska lyckad och original & ndash; inte för inte som i slutändan, glöm inte om det förrän i dag. Dessutom har många spelare anser att detta & laquo; sällsynthet & raquo; långt mer intressant än de flesta av dagens spel.

För att starta spelet kommer att vara tillräckligt för att ladda ned Ashes to Ashes. Vana vid att moderna spel för spelare hoppa distributions Ashes to Ashes verkar barnsligt pladder. Alla nödvändiga installationsfilerna hämtas i några sekunder. Och att säga att projektet kan drivas smidigt på alla moderna datorutrustning, tycks det, inte ens värt det.

I Ashes to Ashes kommer att behöva spela från tid till annan inresa särskilda arenor, som skapades som en & laquo; utrymme för Kill & raquo;. Befolkningen i framtiden kan inte tänka mig ett bättre underhållning än betraktandet av mord. Allt detta är fruktansvärt påminner om medeltida gladiatorkamp. Världens största företag sponsrar striderna i arenan, och människor får från denna blodiga skådespel galet kul & ndash; så visar det sig, det ser ut som den grymma verkligheten i framtiden.

Spela Ashes to Ashes intressant, trots bristen på någon tomt. Landskapet och landskap förändras ständigt. Från jobb till jobb förändringar och vapen till outfit. Salta och svårighetsgrad av tomten ger historien om spelet med utlänningar, på grund av vilka, strängt taget, och börja alla de stora frågorna och ndash; onda utomjordingar inspirerar dig i den aggressiva så kallade gladiatorer. På grund av detta senaste tiden böjelser berövats samvete och ära, blir helt okontrollerbara mördarmaskiner.

Från alla monterade på Ashes to Ashes video, kan du förstå vad din karaktär kommer att släppa alla invånare i världen från invasionen av monster. Du kommer att överges i det område som smittats arenor, där det kommer att bli nödvändigt att förstöra allt, utan undantag gladiator varulvar förstöra & laquo; bad & raquo; hjärnor faller ur dina offer efter nederlaget. & Nbsp;

Detta projekt är perfekt för dem som älskar spel som duman eller Postel & ndash; enkel drift och galen åtgärder kommer att bidra till att passera den fria minut.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more