Dina bokmärken

Bepansrade krigföring Project Armata

Alternativa namn: Projekt Armata
^^1

Armored Warfare strategiska simulering av tank krigföring3^^

frisättningen av en utvecklare förbereder ett nytt spel Armored Warfare är ett multiplayer online simulator tank strider. Fans av krigföring med hjälp av militär utrustning kommer att ha skapat ett stort spelschemat utarbetas in i minsta detalj, och antalet utrustningen överstiger alla liknande projekt.

Armored Warfare är en simulator där spelaren kan ha:

    ^^9 olika militär utrustning och artilleri, ^^9 förenade i klaner med vänner till bättre bekämpa kapacitet, * 9 * tåg och pumpas bekämpa fordonsbesättningen,
  • humör i strid besättningen befälhavare och transplantera dem från maskin till maskin.

Dessutom spelare har möjlighet att bygga och försvara din egen bas. Varje byggnad på en militärbas ger bonusar, påskyndar processen av pumputrustning, vapen eller besättning. Spelare kan samordna sina aktiviteter, spela tillsammans med en text chat på nätet, för att utveckla en gemensam strategi och taktik för krigföring.

Leveling teknik som händer i hangaren, och kortet striderna i öppna landskap, kan slåss i alla årstider, vinter, sommar, höst och vår. Nästan alla landskap, broar och konstruktioner på kartan över militär konfrontation kan blåsas upp och förstöras. Bara platser är indelade i striderna i det öppna landskapet och den urbana striden.

Spelet innebär inte uppdelningen av de länder stridsfordon utvecklare, är spelaren ges ett fåtal leverantörer, från vilken han kan köpa olika typer av utrustning, tillverkare av olika länder, så en databas kan lokaliseras och T - 90 och Leopard 2.

Spelare uppmanas att ladda ner Armored Warfare att få en oförglömlig upplevelse och en trevlig tid, att känna sig som en riktig vinnare i modern krigföring.

1^^Översyn av krigsmateriel Armored Warfare^2,3^

utvecklare att ge spelarna en rad olika val av teknik för ändamålet och roll på slagfältet:

  • Stridsvagnar - är den mest pålitliga och användbar teknik, de är väl beväpnade med utmärkt rustning. Ett par, tre nivåer av bekämpa erfarenhet och efter lämplig pumpning de har en teknologisk utrustning, missiler styra med vilken du kan förstöra fienden, även om han gömmer sig i skydd. För att skydda en effektiv användning av rökskydd, som snabbt kommer att flytta bort till ett säkert avstånd efter upptäckt.
  • ^^9 pansrade stridsfordon i spelet används främst för spaning. Dessa inkluderar en mycket annorlunda militär utrustning. Hjul scouter dåligt skyddade och tungt beväpnade, men de utvecklar mer fart, kontrollera dem svårt, men med rätt kompetens och mycket artilleri kan dra fiender. ^^9 infanteri stridsfordon långsammare än spaning bilen, men utrustad med mer kraftfulla vapen och kan orsaka problem även tankar och rustningar av ovanstående, kan det tål flera träffar. ^^9 Tank Destroyer - snabba maskiner på hjul med tunna rustning och en stor värnsvapen. Deras närvaro är nödvändig för skjut- och - kör strategi för att bekämpa bakhåll, men livslängden för ett fordon är mycket kort. ^^9 artilleri - brandbekämpning bakifrån, belysning och rök missiler.

Spelet Armored Warfare köpa ett paket part beta, vilket kommer att ge spelaren en chans att se och spela den första, reservera en smeknamn, för att få guld och premium status i den tilldelade tid att få den unika besättningen befälhavare och krigsmaskinens pionjär. Känn strateg och hjälte bepansrade krigföring.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more