Dina bokmärken

Armies of Exigo

Alternativa namn:

Armies of Exigo realtidsstrategi med ett unikt spelläge. Du kan spela på PC. Grafiken är vacker med bra detaljer. Spelet låter med hög kvalitet. Musiken gör Armies of Exigo väldigt stämningsfull och kommer förmodligen att tilltala de flesta spelare.

Händelserna i spelet äger rum i en fantasivärld där en storskalig konflikt äger rum.

Flera fraktioner:

  1. Empirefolk och allierade
  2. Odjur, humanoida ödlor och barbarstammar
  3. Fallna odöda och monster

Varje fraktion har sin egen uppsättning unika funktioner. Studera beskrivningen för att förstå vilken som är bäst lämpad för din spelstil.

Balansen är bra och varje sida kan segra om den har en begåvad linjal.

Innan du börjar kan du gå igenom ett kort uppdrag där utvecklarna kommer att visa dig i tips vad du ska göra och hur du interagerar med spelgränssnittet.

Många utmaningar väntar dig under spelet:

  • Utforska den magiska världen på jakt efter användbara artefakter och värdefulla resurser
  • Gå ner till fängelsehålorna
  • Bygg en stad med verkstäder och baracker
  • Förbättra vapen, rustningar och lär dig ny teknik
  • Skapa en armé för att stå emot fiender
  • Förbättra dina krigares färdigheter när det är möjligt

Detta är några av aktiviteterna som väntar dig i Armies of Exigo PC.

Spelet liknar på många sätt klassiska projekt som Warcraft.Spelet är väldigt likt, men det finns några utmärkande egenskaper. I Armies of Exigo finns det förutom den ovanjordiska världen också en underjordisk. Ibland kan fiendearméer dyka upp på de mest oväntade platserna och du måste vara beredd på detta. Det är svårt att avvärja en överraskningsattack på ditt läger, särskilt om din armé är långt borta. För att motverka detta, bygg defensiva strukturer och murar.

När du rör dig på kartan måste du vara försiktig så att du inte hamnar i bakhåll av fiender som gömmer sig i fängelsehålorna.

Clashs bör undvikas endast om fiendens trupp är mycket starkare och det inte finns någon chans att vinna; i andra fall är det bättre att engagera sig i strid. I Armies of Exigo kan dina krigare bli starkare och öka sin nivå endast genom att slåss med andra enheter; hur exakt utvecklingen sker beror på vilken fraktion du väljer.

Tidigare var det möjligt att spela Armies of Exigo online, men nu är servrarna redan inaktiverade och bara den lokala kampanjen är tillgänglig.

Förutom att hantera armén är det nödvändigt att klokt hantera tillgängliga resurser och välja prioriteringar. Det kommer inte att finnas tillräckligt med resurser för allt på en gång, du måste göra ett val.

För att börja spela måste du först ladda ner och installera Armies of Exigo på din dator.

Armies of Exigo gratis nedladdning, tyvärr kommer det inte att fungera. Om du vill köpa spelet, besök utvecklarnas officiella webbplats eller gå till Steam-portalen. Eftersom spelet redan är en klassiker är priset nu sänkt, och under reor kan du få Armies of Exigo gratis.

Börja spela just nu om du gillar klassiska RTS-strategispel och vill leda en mäktig armé i en fantasivärld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more