Dina bokmärken

Arena Online

Alternativa namn: Live Arena, Arena Ultra

Arena Online & nbsp; är ett gratis multiplayer-rollspel i fantasy stil.

Arena Online spel gör följande minimisystemkraven för datorspelaren:

& bull; operativsystemet Windows XP / Vista

& bull; höghastighetsanslutning 256. 0 Kbps,

& bull; Processor: Intel Pentium 4 2 GHz eller AMD Athlon64 2000+

& bull; RAM 512 MB RAM & nbsp;

& bull; kort: 128 MB NVIDIA GeForceFX 5600, ATI Radeon 9600

& bull; minst 800 MB ledigt hårddiskutrymme & nbsp;

& bull; DirectX 9. 0

För att spela spelet & nbsp; Arena Online, måste du ladda ner och installera på din dator kunden & ndash; ett speciellt program, vilket är nödvändigt för en korrekt spel. Kund storlek är cirka 400 MB.

Registrera dig i spelet Arena Online tar inte mycket av din tid och fördjupa dig i en värld som redan uppskattas mer än en miljon spelare. Registrering Arena Online & nbsp; kommer att be dig att ange adressen till e-postkontot och lösenord. Detta lösenord kan genereras automatiskt. Dessutom måste du välja en säkerhetsfråga och svar, och även läsa reglerna och accepterar användaravtalet. Om så önskas, kan du prenumerera på från förvaltningen av spelet och därmed vara medvetna om alla spel nyheter. Arena Online registrering kommer att vara färdig när du bekräftar din i-post.

Online Game Arena kommer att fördjupa dig i en värld av fantasi, där du kan välja sökvägen:

& bull; barbar

& bull; trollkarl

& bull; elf

Din karaktär kommer att tillhöra en av de allianser som är en oupphörlig kamp mellan

& bull; Brotherhood of Blood

& bull; beslut Förfarande

& bull; The Dominion Forest

När du börjar spela online spel Arena Online, kommer din karaktär att utveckla många färdigheter. Men för att utveckla alla de färdigheter till perfektion du kommer inte lyckas, eftersom den högre nivån på din karaktär är, desto mer exakt är hans specialitet. Men om du inte gillar den inslagna vägen, kan du återställa alla färdigheter och erfarenhetspoäng annars omfördela.

Spelet innehåller ett enormt utbud av vapen

& bull; Ranged

& bull; närstrid

& bull; magiska vapen

Utöver detta, kommer din karaktär att kunna få olika tillbehör som kommer att förbättra dess prestanda och hjälpa i kampen:

& bull; ring

& bull, halsband

& bull; rullar

& bull, bälte

& bull; ryggsäck

& bull; Handskar

& bull och andra objekt

Arena Online spel har en färgstark, väldesignade landskap av fantasivärld, helt nedsänkning dig i spelet tack vare 3D-grafik. Alla områden i spelet är indelade i de som du inte kan vara rädd för en attack från en annan spelare, och de där när som helst du behöver vänta på en attack.

När du är i arenan Onlinespel, något spel objekt, vapen, ammunition, rustning, du kan få utan att investera riktiga pengar. För att göra detta behöver du bara en bra kamp och göra quests & ndash; särskilda uppgifter för vilka som troféer och olika bonusar. & Nbsp;

Arena Online spel gör att din karaktär att bemästra de olika freds yrken, till exempel, blir en skogshuggare, en skräddare, smed, gruvarbetare, metallurg. Ditt yrke kan ge dig pengar, men också bidra till att skapa unika saker.

Spelet är mycket avancerade klaner, och du kan gå med i klanen som bäst passar dina spel mål. Dessutom medlemmar av klaner ger speciella bonusföremål, uppgifter och strider som belägringen av slottet av fienden. Medlemmar av samma klan kan utbyta och dela med varandra om sina tillhörigheter och vapen. & Nbsp;

Spelet fungerade mycket sociala relationer och lagarbete och massiva strider kommer inte att lämna dig oberörd.

Play & nbsp; Arena Online kan vara att den högsta, den nionde nivån av karaktärsutveckling.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more