Dina bokmärken

Arboria

Alternativa namn:

Arboria är ett spännande RPG med en tredjepersonsvy i rogueliknande stil. Spelet är tillgängligt på PC. 3D-grafiken är mycket detaljerad och realistisk. Röstskådespeleriet görs på en professionell nivå, musiken matchar spelets övergripande dystra atmosfär.

I det här spelet är huvudpersonen, under ditt ledarskap, avsedd att bli räddaren för den gamla Jotun-trollklanen, som är på väg att dö. Klanens styrka kommer från Faderträdet, vars rötter sträcker sig till otroliga djup. Om trädet dör försvinner också Jotun. Gå ner i de mörka fängelsehålorna för att läka trädets rötter och förstöra skadedjur.

Många äventyr väntar dig i Arboria på PC:

  • Gå ner och utforska procedurgenererade fängelsehålor
  • Förstör monster du möter på vägen, de kan vara farliga inte bara för dig utan också för trädets rötter
  • Uppgradera dina symbiotiska vapen för att göra mer skada på dina fiender
  • Gå igenom många mutationer med huvudpersonen, detta kommer att ge dig enorm styrka och göra honom mer fingerfärdig
  • Uppgradera dina fighters och förvandla dem till en liten oövervinnerlig armé

Detta är de viktigaste uppgifterna som måste utföras under spelet. Det är bäst att börja med att slutföra ett kort träningsuppdrag, där du med hjälp av tips får se grunderna för kontroll.

I början av spelet kommer din karaktär inte att verka som en särskilt skicklig krigare, men detta kommer snabbt att förändras.

Färdighetsutveckling sker här på ett ovanligt sätt. För att bemästra nya färdigheter måste huvudpersonen gå igenom mutationer, som var och en avsevärt kan förbättra hans förmågor. Vilka förmågor att lära sig och förbättra beror bara på dig och din valda kampstil.

Symbiotiska vapen behöver också förbättras, de är en integrerad del av huvudkaraktären och kan genom mutationer avsevärt förändra sina egenskaper.

Ploten i Arboria g2a är intressant, dess passage tar dig till ett stort antal otroliga platser. Varje biom har sitt eget klimat, växtlighet och invånare. Du kommer inte att träffa många vänliga varelser på dina resor; de kommer mestadels att vara fiender. Chefer är svårast att ha att göra med. Nyckeln till att besegra alla motståndare är rätt taktik. Om det inte fungerar första gången, var inte avskräckt, det kommer definitivt att lösa sig med tiden. Det är bättre att inte förlora karaktärer, för om de dör måste du fortsätta uppdraget med ett nytt troll och förbättra dina stridsegenskaper igen.

Det finns en plats för humor i spelet, men eftersom huvudpersonen är ett troll, som de flesta av hans vänner, kommer humorn att vara ganska specifik, karakteristisk för troll.

För att spela Arboria krävs ingen internetanslutning, det räcker med att ha spelet installerat på din dator eller bärbara dator. Men du måste fortfarande ladda ner installationsfilerna för Arboria.

Arboria kan köpas genom att följa länken publicerad på denna sida eller till exempel genom att besöka Steam-portalen. Om du vill köpa spelet billigare, kolla om Steam-nyckeln för Arboria för närvarande finns till rabatterat pris.

Börja spela just nu för att hjälpa trollstammen att överleva i en fientlig värld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more