Dina bokmärken

aquatico

Alternativa namn:

Aquatico är en stadsbyggare där du måste göra havsbotten beboelig. Grafiken är bra, gjord i en realistisk stil. Musiken är trevlig och inte irriterande.

I framtiden har mänsklighetens handlingar lett till förstörelsen av jordens ekosystem. De överlevande tvingas söka frälsning i havets djup.

Hjälp de överlevande att börja om och återställa civilisationen.

Kontrollerna här är inte svåra, men även om du inte spelar dessa spel så ofta, kommer lite träning i början av spelet att hjälpa dig att ta reda på det.

Börja sedan överleva i havets ogästvänliga djup.

Att bygga en ubåt är en svår uppgift, men att bygga en hel stad under vattnet är hundratals gånger svårare.

Det bästa sättet att spela Aquatico är att ta dig tid och tänka på alla dina rörelser.

  • Utforska djupet för viktiga resurser
  • Bygg produktionsbyggnader under vattnet
  • Lås upp och tillämpa förlorad teknik
  • Bygg en gemenskapsbostad genom att bygga en kupol

Självklart, i början kommer du bara att ha en liten undervattensbas med människor som är hopkurade i mycket trånga byggnader. För att förbättra situationen är det första steget att skicka expeditioner för att utforska djupen och söka efter mineraler. När du har ställt in produktionen av det nödvändiga kan du börja gradvis utöka basen. Havet är en unik plats, beroende på djupet är det väldigt olika förhållanden och vattentemperaturer. Det är bättre att placera befolkningen under kupoler närmare ytan och bygga industrianläggningar djupare under vattnet.

Det kommer att bli nödvändigt att bygga tillräckligt många drönare och fordon som ditt folk kan använda.

Det är nödvändigt att ta hand om skyddet också. Många varelser lever i havets djup, och inte alla kommer att vara nöjda med en person, och några kommer att vara nöjda med utseendet på riklig mat.

Förutom att utforska efter fossila fyndigheter kan expeditioner studera djup genom att övervaka temperaturen. De unika föremål som hittats av pionjärerna, såväl som sällsynta jordartsmetaller, kommer att vara till stor hjälp för bosättningen.

Ju större din stad blir, desto djupare måste du dyka ner i havet på jakt efter det du behöver.

Försök att inte störa undervattenslivet, annars kommer du att provocera de lokala invånarna till storskaliga attacker.

Teknikträdet är mycket omfattande och grenat, i vissa skeden måste du välja mellan olika utvecklingsvägar. Det finns inget bättre sätt, allt beror på din spelstil.

I de senare skedena kommer du att behöva tänka på fritiden för bosättningens invånare. Öppna kaféer, sushibarer och till och med biografer. Detta kommer att lysa upp människors liv och förbättra levnadsvillkoren.

Om du kan välja rätt prioriteringar kommer du definitivt att kunna utveckla en undervattenscivilisation till ett tillstånd där livet på ytan kvarlämnat inte kommer att orsaka nostalgi hos människor.

Aquatico-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Spelet kan köpas på den officiella hemsidan eller på marknadsplatser.

Börja spela och ta reda på vilka hemligheter som är gömda i världshavens stora djup!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more