Bokmärken

Anthem

Alternativa namn: Anzême

Game Anthem äventyr i 10 år.

Några år tog BioWares studio att släppa en helt ny spelprodukt med en fantastisk historia. Spelet Anthem, fortfarande under utveckling, rörde upp spelvärlden, särskilt efter E3-utställningen 2017.

Från presentationsvideoen blev det tydligt att Anthem kommer att bli alltmer villig att spela spelet och förutse otroliga äventyr. Och de kommer att utvecklas på plattformar:

  • PC
  • Xbox One
  • PlayStation 4

men de mest spännande nyheterna är att projektets författare planerar att följa med sina avkommor under de kommande tio åren. Det är bara inte klart ännu, det kommer att vara i form av tillägg eller individuella spel som en fortsättning.

Hymn till Post Apocalypse

Download Anthem kan vara från 2018, så att utvecklare fortfarande har tid att översvämma universum som de har utvecklat med nya underverk. Du måste bosätta sig i en tid då planeten var en katastrof. Och det hände för länge sedan, dömande av de vildmarkernas öde. Folk bosatte sig i de gamla ruinerna av den en gång stora staden. Idag kan de bara behålla dem i ett tillstånd som är tolerabelt för livet, genom att skydda dem från den "stora jorden" väggen.

Det är klart att en dag hände en hemsk olycka som förstörde civilisationen. Bara en handfull människor överlevde, och lever inte, men överlever i den här nya världen. Ibland måste de komma ut utanför sin bosättning. För detta ändamål har särskilda skyddsdräkter, utrustade med hållbar rustning, utvecklats. De skyddar helt folk från den yttre miljön, men vad de är mer rädda för atmosfären eller det faktum att det lever i det är ännu inte klart.

I denna rollspel är det ingen brist på farliga situationer. Dagligen måste man överleva, slåss och komma ur svåra situationer. Att bli en legosoldat, tillsammans med tre partners kommer du att gå till Anthem för att spela, utforska den vilda naturen. Den är full av allt ont, som är redo att när som helst anfalla. Lämna staden gränser, var försiktig, för från och med nu hänger ditt liv med en tråd. Tillsammans med de monster som bebodde vild djungeln finns det många andra motståndare till invånarna i fiendens bosättning. De jakter också på sällsynta artefakter som kan underlätta livet under svåra förhållanden.

Därför är det bättre att gå på en farlig resa som ett lag, så att du kan hjälpa varandra när som helst. Utveckla en plan, följ den, och utvinnade föremål kommer att gynna alla deltagare i operationen gemensamt.

Om utrustning.

Separat bör sägas om kostymer och vapen. Kostymerna, där hjältarna är klädda, är Javelin exocosuits, och är utrustade med alla funktioner för att överleva i en oskötlig miljö. De är av olika slag, och var och en är utrustad med sitt eget vapen. Varje alternativ kan dock ändras när det pumpas, och det händer på ett välbekant sätt.

  • Explore terrain
  • Collect items
  • Använd dem för att uppgradera din personliga utrustning (rymdsuit, vapen).
  • Sälj och köp de saknade artiklarna

Den bästa pantsatta outfiten, du får möjlighet att inte bara accelerera under körning utan också att flyga med en jetpack och till och med dyka under vatten. Expansion av platser ger uppgifter som måste hållas i olika delar.

Allt vad du måste göra i Anthem påverkar dig och miljön. Spelare kommer att möta kollision med ovanliga fenomen, blixtnedsläpp, öppna portaler i andra dimensioner och till nya planeter. Vad som händer runt fascinerar och är lite skrämmande. Den öppna världen fängslar, och dynamiken i det som händer hålls i god form under hela spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more