Dina bokmärken

Djurherrar

Alternativa namn:

Animal Lords är en onlinestrategi med ovanlig spelmekanik. Du kan spela på mobila enheter som kör Android. Grafiken är ljus och färgstark i en tecknad stil. Röstskådespeleriet är bra, musiken är rolig.

Under spelet kommer du att befinna dig på territoriet till ett magiskt land som heter Minos. Alla varelser som bodde på denna plats var glada tills den onda draken vaknade ur sömnen. Nu riskerar världen och alla dess invånare att förstöras. Du har rollen som en frälsare, men alla kan inte besegra en magisk drake.

Innan du påbörjar uppdraget, slutföra flera träningsuppgifter. På så sätt kan du snabbt förstå kontrollgränssnittet och förstå vad som behöver göras.

Många saker väntar dig på vägen till drakens slott:

  • Utforska Minos på jakt efter resurser, bättre vapen och hjältar för din trupp
  • Kämpa mot fienderna du möter på vägen och vinn segrar på slagfältet
  • Förbättra dina färdigheter, detta kommer att göra det lättare att vinna
  • Bygg din egen stad så att du har någonstans att återvända efter dina resor
  • Återställ livets träd gömt i den ogenomträngliga djungeln
  • Bli vän med andra spelare och bilda en allians

Här är huvudaktiviteterna i Animal Lords på Android.

Spelet är en fullfjädrad onlinestrategi med några utmärkande egenskaper.

Utmaningarna du möter blir svårare från nivå till nivå, men utan detta kommer spelet snabbt att bli tråkigt.

Tack vare den här funktionen kan nybörjare utveckla sina förmågor och tävla med mer erfarna spelare.

Slaget ser ovanligt ut. För att kalla krigare och använda speciella typer av attacker måste du uppfylla vissa villkor i pusselspelet - tre i rad. Ju starkare motståndare du möter, desto större spelplan och desto svårare uppgifter. Det är ingen brådska, du kan tänka på dina drag för att undvika misstag. Var beredd på att inte alla fiender kommer att besegras första gången. Använd boosters om seger är omöjlig, men det finns ingen anledning att rusa, antalet boosters är begränsat och det kan vara värt att spara dem för en svårare kamp.

För att besöka spelet dagligen får du gåvor från spelets skapare.

Under semestern, delta i speciella evenemang och tävla om unika priser. För att inte missa intressanta möjligheter, kolla efter uppdateringar då och då eller låt spelet uppdateras automatiskt.

Spelbutiken erbjuder köp av boosters och andra föremål. På försäljningsdagar kan du göra detta med rabatt. Köp kan betalas i spelvaluta eller riktiga pengar. Du behöver inte spendera pengar, det beror bara på din önskan; du kan spela Animal Lords utan att spendera några pengar.

Projektet är under aktiv utveckling, något nytt dyker upp här hela tiden.

Din enhet måste vara ansluten till Internet medan du spelar.

Animal Lords kan laddas ner gratis på Android med hjälp av länken på sidan.

Börja spela just nu för att rädda fantasivärlden från förslavning av den onda draken!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more