Dina bokmärken

Anarchy Online

Alternativa namn: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online spel är en allmänt erkänd MMORPG, som ligger i en avlägsen framtid på planeten Rubi-ka. & Nbsp;

& nbsp;

Planeten är täckt av en blodig kamp mellan bolaget Omni-Tek och rebellerna klaner för kontroll över planeten, liksom inlåning notum (bränslenanorobotar). För att börja spela spelet Anarchy Online har du som är bosatt i en av de provinsiella planeter i galaxen, som styr den mäktiga bolag.

& nbsp;

Spelet Anarchy Online ganska snyggt gjort grafiskt, anser man att utvecklarna av en väl underbyggd story och musiken är väl vald.

Innan du börjar spela Anarchy Online, måste du vara registrerad. Gå med i spelet Anarchy Online är standard:

måste ange ett användarnamn

e-postadressen

för att mata in och bekräfta ditt lösenord

läs licens och användaravtalet

Om du vill kan du prenumerera på nyhetsuppdateringar Funcom. Om du redan är registrerad i Funcom, den omregistrering du inte behöver, bara gå direkt till den andra etappen. I Anarchy Online-registrering ingår att ladda ner spelklienten. Ladda ner det ursprungliga spelet klienten och installera den på din dator, kommer du att få tillgång inte bara till det ursprungliga spelet, men också till dess komplement Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden och Legacy of the Xan.

& nbsp;

När Anarchy Online-registrering är klar, kommer du att bli ombedd att skapa din karaktär: att fastställa hur stor del (Neutral, Clan, Omni-Tek), ras, kön, unika kunskaper och yrken i framtiden karaktär.

& nbsp;

I Anarchy Online kan du spela för en av de fyra tävlingarna. Homo Solitos mer än någon annan identifierad med moderna människan, och ras- funktioner hjälper spelaren att nå framgång i något yrke, men de kan inte specialisera sig på något område. Atroksy & ndash; Detta asexuella varelser med stor styrka, uthållighet och engagemang, så styrka och uthållighet högre än andra raser, så att de kan vara utmärkta fighters.

Opifeksy & ndash; ett lopp som skapats för underrättelseverksamhet och hemliga operationer kännetecknas av en hög grad av Agility och undviker, så att dess representanter att undvika de flesta attacker.

Nanomagi & ndash; den yngsta ras, intellektuell och mental utveckling, men med de begränsade parametrar styrka och uthållighet som endast kan existera på planeten Rubi-Ka på grund av den specifika aktiviteten hos organismer.

& nbsp;

Anarchy Online spel tar dig med på många, många år framöver, i framtidens stad där spelkaraktärer flytta runt i staden med bil och flygplan, där varje tecken bär en mängd olika vapen, inklusive skjutvapen, uppsättning av alla användbara och inte bara skyddsanordningar.

& nbsp;

utjämning i Anarchy Online kan vara till viss del korrelerade med den medeltida leksak, endast under förutsättning att shoppa du inte har haft magiker och olika leverantörer och i automatiska butiker och nanoteknik, i stället för att studera förtrollningen kommer att använda hjärnimplantat .

& nbsp;

I Anarchy Online, som i medeltida spel, du väntar på slaget, laget attacker och ett stort antal uppdrag. I spelet Anarchy Online kommer du att kunna möta endast ett enda problem: var att få några extra timmar på dagen som du kan spendera på spelet, som du fördjupa dig i en värld av Rubi-Ka dag, är du sannolikt inte att bryta sig loss från henne snart. Spela spel online Anarchy kommer att tilltala fans av vanliga MMORPG, och fans av futuristiska spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more