Dina bokmärken

Alfa centauri

Alternativa namn:

Alpha Centauri är en rymdstrategi från en utvecklare som länge vunnit spelare runt om i världen. Spelet är för PC. Idag kan spelet kallas en tidlös klassiker. Grafiken kan inte längre imponera på någon, men allt är inte så illa, speciellt för en bra strategi är toppgrafik inte ett obligatoriskt attribut. Ljudet i spelet är utmärkt och spelarna kommer säkerligen inte att ha några klagomål på röstskådespeleriet och valet av musik.

I det här spelet, enligt handlingen, står mänskligheten inför en viktig historisk händelse, början på rymdkolonisering. Du kommer att vara ansvarig för denna process.

Planeten som ska koloniseras kallas Alpha Centauri.

Välj en av de sju tillgängliga fraktionerna och börja utforska den obebodda planeten tills nyligen.

Att hantera den här processen kommer inte att vara lätt, och för att göra det lättare för dig att vänja dig vid det har utvecklarna tagit hand om intuitivt lärande.

  • Utforska planetens yta och dess inre på jakt efter användbara material
  • Se till att alla invånare har tillräckligt med proviant
  • Skapa en armé för att försvara bosättningen

I det här spelet kommer du att möta ett extremt avancerat AI-system. Under spelets gång verkar det som om motståndaren är en riktig person.

Till skillnad från många strategier kommer du i det här fallet att ha ett mycket flexibelt ledningssystem. Du bygger inte bara de enheter du väljer utan du får också möjlighet att designa dem själv. I denna process är det viktigt att uppnå en balans mellan optimal skyddsnivå, manövrerbarhet och beväpning. Dessutom bör de erhållna enheterna inte vara oöverkomligt dyra.

Var och en av de föreslagna fraktionerna har sin egen ledare och sina egna egenskaper. Om du har en idé om vilken spelstil som passar dig, välj den mest lämpliga fraktionen. Om du är ny på dessa spel kan du prova att välja slumpmässigt. Men det är viktigt att komma ihåg att efter att spelet har börjat kan du inte ändra valet, du måste börja om från början.

Att spela Alpha Centauri kommer säkerligen att tilltala alla fans av Civilization-spelserien. Det här spelet har samma utvecklare. Detta projekt är föregångaren till den berömda spelcykeln.

Precis som Civilization kan Alpha Centauri vinnas på flera sätt:

  1. Diplomati
  2. Vetenskap och teknik
  3. Militär expansion

Och naturligtvis kultur.

Välj en fredlig väg, kom ihåg behovet av att upprätthålla en stark armé, annars kommer de lömska fienderna att vilja ta alla dina prestationer med våld.

Den valda fraktionen påverkar också det sista spelet, eftersom var och en av ledarna har sitt eget slutmål, vars uppnående motsvarar seger. Därför är det mycket viktigt att läsa fraktionernas funktioner, så att du vet vad du strävar efter.

Alpha Centauri gratis nedladdning på PC, tyvärr fungerar inte. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller genom att besöka utvecklarens webbplats. Spelet släpptes för länge sedan och för tillfället kan du få detta mästerverk i ditt bibliotek ganska billigt.

Börja spela just nu om du älskar rymdstrategispel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more