Dina bokmärken

Allure

Alternativa namn: Allure, Glamour

Välkommen till en fascinerande fantasivärld & nbsp; Allure & nbsp; på nätet!

I början av världen satte den store Herren, skapats ur kaos himmel och jord. Lord of the Earth bebos av människor, gav himlen andarna. Sedan, på marken fanns listiga och sluga magiker som fann styrka från en källa som kallas & laquo; blodet av den stora Lord & raquo;. Wizards lydde naturkrafter, genom sina hemliga magiker ställda svaga mänskliga sinnet. Clan sprit, stolt kallade sig & laquo; kropp Lord & raquo;, föraktade dödliga som lever på jorden. Magiker och sprit slogs med varandra om makten över världen, och det var inte slutet på kriget, och det fanns ingen vinnare i det.

Under tiden har människor skapat två mäktigt imperium och tog världens öde i sina händer. Den avgörande striden vanns av den gula kejsaren. Allied tvingar magiker, sprit och människor som dyrkade dem, var bruten, deras herre dödades i strid. Den starkaste av Magi fängslades i en magisk kärl.

Nio århundraden människors magiker och sprit levde i en värld imperium av människor växte och blomstrade.

Men århundraden försvagade makt trollformler.

och fängelse trollkarl, har blivit en inkarnation av onda krafter, ivriga att frihet, ivriga att förstöra och förslava mänskligheten underbara värld, som omfattar Allure & nbsp; online spel.

Var är modiga krigare, som besegrade de onda krafterna? Var är den vise trollkarl som kommer att tämja de onda andarna och fiender kommer att kasta in dammet? Var är den vise general som leder en armé av män i strid och rädda världen från undergång? Kanske att du kommer att bli en hjälte och frälsare av denna vackra värld?

Game & nbsp; Allure & nbsp; Online har en mycket blygsamma systemkrav :

  • Intel Pentium IV 2.33 GHz
  • 256 MB RAM
  • Grafikkortet 128 MB
  • Internetanslutningen

För att börja spela spelet Allure nätet, måste du registrera din spelkaraktär.

Gå med i spelet Allure är mycket enkel. I det övre högra hörnet av blocket & laquo; Authorization & raquo; Klicka & laquo; registrering & raquo;.

På nästa sida anger användarnamn (en fiktiv namnet på sin hjälte), skriver en stark lösenord och hans e - [ 20] post (tillförordnad - det kommer aktiveringskod). Du måste också läsa och bekräfta ditt godkännande av användaravtalet och Reglerna i spelet.

Press & laquo; up & raquo;. Allure & nbsp; Online-registrering är förbi.

För att spela spelet online Allure, måste du välja en karaktär från anhängarna av de tre skolorna av magi och kampsporter & ndash; De tre spelbara klasserna .

Kobo & ndash; befälhavare fäktning, attackera och försvara väl, de vet hur att tämja vilda djur, göra dem till pålitliga vänner och kamrater.

Amrita & ndash; mäktiga trollkarlar, de är föremål för krafter vinden, jord och eld. Med hjälp av amuletter och trollformler, kan de omedelbart röra sig i rymden och leverera krossande slag på ett stort avstånd.

Anhängarna av skolan Po & ndash; skyttar och egen vindkraft samt en båge och pilar. Djup kunskap om filosofi själv koncentrationen och förmågan att göra dem ostoppbar i strid.

mellan anhängare av olika skolor är en ständig kamp om makten, alla har sina egna styrkor och svagheter.

Allure Online spel ger dig möjlighet att välja en gillade karaktär som passar din smak och förmågor.

Registrera Allure öppnar din enorma fantasivärld av urgamla mysterier och underverk, som skapats med den mest avancerade datorteknik. Välgjorda, levande och realistiska landskap varierar beroende på årstid och väder. Du kommer att se våren blommor blomma, sommarvärme och torka, hösten bladen gulnar och faller av. På vintern är allt täckt med snö och is, och blir mer illavarslande, eftersom vintern & ndash; medan onda andar.

Spela Allure & ndash; Detta innebär för att utforska mystiska grottor , för att bekämpa skräckinjagande monster och nästan oövervinnliga chefer . Segern har varit svårt, men belöningen är stor & ndash; magi artefakter , magiska , vilket öppnar vägen till nya platser och nya spel, med nya uppgifter och uppdrag, nya fiender och utmärkelser. Combat kan vara antingen ensam eller med ett team av betrodda vänner.

Naturligtvis det mest intressanta & ndash; Detta strider med andra aktörer , envig och massiva strider.

Om du är trött på att slåss, eller bara vill uppgradera dina vapen och rustningar kan prova som en köpman.

Samla in en knytnäve vilja och mod, bjud in dina sanna vänner och börja spela i Allure!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more