Bokmärken

Alien vs Predator

Alternativa namn: Alien vs Predator

Alien vs Predator spel - en fantasi thriller i stil med åtgärder, åtgärder som äger rum i den första personen. Det är en rolig shooter där finns som singel-spelare och flerspelarlägen. Det finns tre intressanta gemensam kampanj plus oförglömlig spel. Mycket beror på valet av ett visst tecken. Spelets handling bygger till viss del på den välkända filmen "Alien" och "Predator." Projektutvecklare - företaget Rebellion Developments, och den första förläggaren - Sierra Entertainment. De som kommer att spela Alien vs. Predator, kommer att delta i den legendariska krig mellan två välkända vetenskapliga och populära figurer. Väntar på dig oförglömliga stunder av jakten i djungeln. Dessutom kan du erövra kolonin omgiven av våtmarker. Inte förneka sig själv nöjet! Det är nödvändigt att ladda ner spelet Alien vs Predator, välj önskat tecken och äventyr kommer inte att hålla dig väntar!

Vad exakt är spelet Aliens vs Predator? Här är några viktiga egenskaper som påverkar spelet:

- användningen av spelets egen motor,

- dynamiska ljus kartor, som ofta värdefulla spelare,

- utmärkt, och viktigast är relevant, ljud, skapa en atmosfär av ångest;

- kvalitet video Alien vs Predator spel med levande specialeffekter,

- möjligheten att spara när som helst.

Så, när du har valt att prova hur det är att överleva i en sådan farlig värld, ta händerna på Alien vs. Predator vapen, bunkra mod och framåt. Du kan spela för en av följande tecken, som i sin tur återspeglas i stil med spelet och evenemang som äger rum runt. Tja, träffa: En man (soldat), Managing Colonial Marine. För en man stigen börjar från stationen, där han glömde sin, när attacken främlingar. Allt mänskligt liv - en oändlig ras och kampen för överlevnad. Han kommer att få ut av stationen och fly från de omgivande varelser. Det är - det är det objekt som ständigt jagas, så vi kan inte slappna av för en minut. Följande karaktär - främlingen, vars huvuduppgift är att skydda kupan från marinkåren och då och försöka få till stationen Marines. I det här fallet antar spelaren rollen som en vanlig Alien. Och en annan karaktär - Predator. Han leder jakten på marinkåren att lämna tillbaka sina stulna fordon. Men ofta han faller offer för främlingar, så måste kämpa med dem. Det händer att de utlännings luktade Predator och är på hans spår. Det är nödvändigt att söka skydd och så småningom försöka kompensera för förlorad styrka att inte bli i slutändan ett offer. Var och en av dessa karaktärer sina egna sätt att hantera fiender och speciella vapen för att överleva i ändlösa strider. Du kan skicka ett enda företag för en av dem, och sedan ta upp flerspelarlägen. Det kommer att bli fantastiskt! Du ser, du bara inte kan slita mig ifrån spelet! Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more