Dina bokmärken

Alice: Madness Returns

Alternativa namn: Alice: Madness Returns

Spelet Alice: Madness Returns & ndash; Projektet görs i de bästa traditionerna i genren & laquo; actionäventyr & raquo;, där alla händelser ses från en tredje part. Som utvecklare av spelet gjordes av företrädare för den kinesiska studion Spicy Horse. För första gången en bred publik projektet presenterades i mitten av 2011. Det här spelet skapades specifikt för persondatorer och för dina favoritkonsoler och digitalboxar.

Return Madnes Alice berättar den tragiska historien om en flicka Alice, vars föräldrar dödades i en fruktansvärd brand flera år sedan. Huvudpersonen har överlevt, men tragedin har inte gått för flickan utan ett spår. Efter branden, var Alice fördes till ett psykiatriskt sjukhus, där hon fick kämpa varje dag med sina minnen och rädslor. Så tio års behandling i åtanke flickorna skapa sin egen värld & ndash; typ snarare Wonderland för Alice. Under denna tid hjältinnan återvinns och kan nu lämna & nbsp; väggarna i sjukhuset, men en sådan trauma bara inte försvinner & hellip;

Alice: Madness Returns PC kommer att visa oss liv Alice utanför sjukhuset. Hon försöker att leva i stillhet i London, sammanträder regelbundet med psykologer, men fruktansvärda hallucinationer hittills inte släppa taget om det. Alice förstår att för att bli av med dem, måste du hitta och frigöra orsaken till lidande. I Alice: Madness Returns att spela, eftersom praxis är mycket intressant eftersom ovanlig handling gör tänka på allvar och utveckla en helt atypiska teknik spel. I London faller svårt & ndash huvudpersonen; drömmar, minnen, några bilder och visas sedan i minnet. Kanske vore det bättre om det kommer att finnas kvar för alltid i Underlandet?

För att starta spelet, måste du Alice: Madness Returns hämta installationsfilen. Moderna torrent trackers kommer att göra det snabbt och enkelt. Så snart du anger förslaget, vet du att det enda ställe frälsning din huvudperson har förlorat sin kraft. I hela tiden, tills flickan rymt från problemen med sin egen, har sin fiktiva landet förändrats mycket, även lyckats infiltrera onda här. & Nbsp; Som du säkert gissat, spelet Alice: Madness Returns du ansvarig mission & ndash; Alice rädda Wonderland.

Spelets Tomten är konventionellt uppdelad i två delar: behovet av att ta itu med de händelser som äger rum i detta, och upp-och nedgångar i en fantasivärld. Utmärkt grafik gör det bästa sättet att visa skillnaderna mellan världar: den verkliga London ganska trist och tråkigt, men fantasivärld är helt enkelt fantastiskt ljusa färger. Övervaka status för huvudpersonen kan vara i form av förståelse, vilket kan ökas på bekostnad av vissa bonusar och faller på grund av effekterna av fiender.

Se själv sanningshalten i det ovanstående kan vara ute efter att Alice: Madness Returns trailer video som är säker på att fascinera dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more