Dina bokmärken

Albion online

Alternativa namn:

Albion Online kvalitetsmobil online RPG. Grafik i tecknad stil är inte tillfredsställande. Musiken är väl vald, de flesta spåren kommer att tilltala många.

I spelet kommer du att utforska en enorm fantasivärld och utveckla din karaktärs färdigheter.

Innan du kan börja spela Albion Online måste du skapa en karaktär som du gillar för spelet.

Klassen i det här spelet bestäms av den utrustning som används.

Valet är stort:

  • Archer
  • Warlock
  • Spearman
  • Healer
  • Swordsman

Det här är bara några av klasserna som finns tillgängliga i spelet, det finns faktiskt många fler.

Hela spelområdet är indelat i zoner. De säkraste ligger nära kusten. Ju närmare fastlandets centrum, desto farligare är det att vistas där. Samtidigt bryts förstås de mest värdefulla resurserna på platser där det är som farligast. Men att gå ensam in i röda eller svarta områden på kartan är bara värt det om du vet vad du gör bra. En karaktärs död i dessa zoner kommer att resultera i förlust av hela innehållet i inventeringen. Du kan bara resa dit om du är en mycket stark krigare eller i sällskap med andra spelare från din guild. Det är under täckmantel av fighters från guilden som de sällsynta och mest efterfrågade resurserna på marknaden utvinns. Marknaden i spelet består helt och hållet av varor som erhållits av andra spelare, ingenting visas på den från ingenstans.

Att samla in råvaror kan tyckas vara en enkel uppgift till en början, men när nivåerna ökar tar denna process mycket lång tid.

Spelet är fokuserat på det faktum att du ständigt kommer att interagera med andra spelare. Du kan inte spela på egen hand, det är för svårt att utveckla färdigheter. Du måste bestämma dig för om du är en resurssamlare, köpman, krigare, lönnmördare eller bonde. Efter det utvecklar du din valda aktivitetsriktning.

Färdigheter pumpas enkelt och samtidigt svårt. Om du vill använda ett svärd på hög nivå måste du först få erfarenhet av ett svärd på lägre nivå. Med rustningar och andra aktiviteter sker allt på liknande sätt. Dessutom, om vi pratar om rustning, är det inte tillräckligt att bara bära det, du måste kämpa i det och ta skada för att kunna använda rustningar av denna typ, men på en högre nivå.

Stridssystemet i sig är inte komplicerat, men det är svårt att på egen hand skaffa färdigheter som kommer att komplettera varandra under striden. Internet kan hjälpa dig med detta, där du lätt kan hitta ledtrådar.

I huvudsak handlar allt i spelet om att tjäna pengar, och bara genom att tjäna kan du förbättra din karaktärs vapen och färdigheter. Det är upp till dig att bestämma hur du ska göra det, resa mellan bosättningar och tjäna på skillnaden i priser, bryta malm på farliga platser under skydd av skråkrigare eller råna andra spelare.

Lyckas du spara tillräckligt mycket kan du till och med köpa en tomt i någon av städerna, placera en arbetsbänk på den och hyra ut.

Du kan ladda ner

Albion Online gratis på Android om du följer länken på den här sidan.

Detta är ett av de svåraste onlinespelen, men det är också mycket trevligare att nå framgång i det. Du kan göra det genom att börja spela redan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more