Dina bokmärken

Alba - Ett djurlivsäventyr

Alternativa namn:

Alba - A Wildlife Adventure är ett otroligt sött äventyrsspel. Fantastisk 3D-grafik väntar på spelare här. Världen låter extremt realistisk, och karaktärerna pratar väldigt roligt. Musik skapar en atmosfär av roligt och upplyftande.

Spelet skapades av en studio som redan har släppt flera mästerverk, detta spel är inget undantag.

Huvudpersonens namn är Alba. Det här är en liten flicka som besöker sina morföräldrar på en medelhavsö.

Det finns inget mer spännande än att tillbringa sommaren i ett tropiskt paradis. Tillsammans med Alba kom även hennes vän Ines till ön.

De har mycket att göra i sommar:

  • Behöver lära känna alla invånare på en liten ö
  • Utforska varje hörn av territoriet
  • Studera vilka djur, fåglar och insekter som lever på denna plats
  • Hjälp öns invånare

Och naturligtvis, ha kul och njut av exotiska vyer.

När hon anländer till ön får huvudpersonen en intressant guide där det finns många olika varelser som bor i detta paradis, och hon bestämde sig för att hon definitivt vill se dem alla. Detta är inte en så enkel uppgift som det kan verka, eftersom det finns farliga djur i guiden.

Alba har tur och här och där träffar hon ovanliga fåglar eller fjärilar. Hon är en väldigt snäll tjej och hjälper ständigt djur att lösa sina problem eller till och med komma ur problem. Trots det faktum att det finns farliga invånare på ön, beter de sig inte aggressivt mot spelets hjältinna och låter henne till och med hjälpa dem. Ines följer ofta med Alba på hennes kampanjer och hjälper till med uppgifter där en person inte orkar. Ön ligger mitt i havet och då och då kastar bränningen skräp på dess stränder, vilket hotar invånarna på denna fantastiska plats.

Gradvis lär Alba känna fler och fler människor som bor på ön. Vid något tillfälle kommer hon på idén att skapa en organisation som heter AIWRL. Denna organisation, som utformats av flickorna, kommer att hjälpa den lokala faunan och floran.

Den lokala staden är mestadels bebodd av snälla och hjälpsamma människor, så flickvännerna lyckas organisera dem för en god sak.

Det är absolut ingen brådska i spelet, du kan resa och utforska omgivningarna så mycket du vill. Varje hörn av denna plats är ritad i detalj och varje fragment av landskapet är på sin plats.

Musiken är väldigt trevlig och passande tack vare att Lorena Alvarez hade ett finger med i det.

Playing Alba - A Wildlife Adventure kan i första hand tilltala barn, men vuxna kanske också vill lägga lite tid på att slutföra enkla uppgifter. När allt kommer omkring var varje vuxen en gång ett barn, och många minns säkert med nostalgi sommarlovet tillbringade med sina morföräldrar.

Alba - A Wildlife Adventure ladda ner gratis på PC, det kommer inte att fungera, tyvärr. Du kan köpa spelet för en nominell avgift på Steam-portalen eller på den officiella webbplatsen.

Installera spelet och åk på en trevlig sommarresa till en exotisk ö där många äventyr väntar dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more