Dina bokmärken

Air Conflicts: Secret Wars

Alternativa namn: Air Conflicts: Secret Wars

Processor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Diskutrymme: 4. 5 GB

Air Conflicts: Secret Wars - en av de delar av den berömda arkadspel flyget med en liten lutning i straffområdet. Vid denna tid, beslutade författarna att genomföra våra spel för okända historiska ögonblick i världsflyget, som till största delen kommer att ske på de fronter i andra världskriget, liksom himlen Tobruk, Azerbajdzjan eller Jugoslavien. Spel Air Conflicts: Secret Wars och överraskande huvudpersonen, eller snarare hjältinna. Bräcklig flicka hela spelet kommer att hantera den mest dödliga flygplan av mitten av 20-talet. Och motstå modiga piloten med samtalet DiDi kommer mest allvarliga Lyuftvafe ess och det sovjetiska flygvapnet. Allt i spelet Air Conflicts: Secret Wars 2011 sju orelaterade spelkampanjer, vilka var och en har ett flertal uppdrag. Efter att ha passerat varje kampanj som vi kommer att få vänta en märklig tillbakablick, när spelet kommer att vända oss under första världskriget, och huvudpersonen i de flesta av dessa resor i det förflutna kommer att bli far till huvudpersonen och så småningom lär vi oss historien om försvinnandet av den modiga piloten, samtidigt maste flyger på plywood flygplan. Flyg till bokhyllor efter motorbåtar soldater under andra världskriget kommer att se väldigt kontrasterande, men de kommer med en speciell touch och ger anslutning till gång.

Enspelarkampanjen

Game Air Conflicts: Secret Wars, snarare dess enspelarkampanjen, liksom varje simulator är inte fylld med en mängd olika landskap. Men detta utelämnande, i alla spel av denna genre, utvecklarna av Air Conflicts: Secret Wars beslutat att använda ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Var och en av flygplanen i Air Conflicts: Secret Wars 2011 kommer att ha en standarduppsättning av vapen, som består av kulsprutor, bomber och missiler. Var och en av dem har sina egna egenskaper, vapen tenderar att överhettas, så att ett oändligt eldning kan leda till återkallelse av vapensystem och snabbare slutförande av ammunition, missiler är mycket exakt, och att lära av brasyvat bomber med exakt precision måste vara en hel del flyger över ett potentiellt mål.

Hantering

Till skillnad från många av de tidigare delarna av serien, är ledningen här mer som en simulator och använda tangentbordet till musen, om möjligt, men lämnar spelaren ett antal viktiga fördelar. Men om du vill kan du byta till arkadläget spel där inte så akut kändes överbelastning och ledning kan vänja sig bara en fluga. Med hjälp av simulering i ledningen kommer att göra spelet ibland skarpare och mer spännande är dock att studera komplexa kurvor och anpassning till flygegenskaper har att spendera lite mer tid. En av de funktioner i spelet var omfattningen av adrenalin, som är fylld snabbt under loppet av farliga svängar och jagar fienden eller bakom. När vågen kommer att fyllas före utgången av tiden i spelet är lite långsammare och noggrannhet kommer att vara mycket högre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more