Bokmärken

Aion Online

Alternativa namn: Aion Online

Online spel Aion - ett multiplayer online spel som kan utvecklas både på marken och i luften. Skaparna av Aion på nätet kombinerat Warcraft och Lineage 2, vilket skapar en ny, otroligt vacker värld. Spelet utspelar sig i Atreia & ndash; värld en gång enat, men som ett resultat av olika omvälvningar, uppdelad i två tävlingar: Elyos och Asmodian, motsatta och Balaur. Gå med i spelet Aion är lite annorlunda från standarden. Först måste du ladda ner spelet klienten på fliken Arkiv och köra det på din datorkonfiguration. Först måste du läsa licensavtalet och sedan gå igenom en enkel registrering. Aion registrering begärs standard data: e-postadress, användarnamn och lösenord. När du trycker på kontrollen Aion är klar för användning. För att spela online-spel Aion måste du välja en karaktär. Skapa en karaktär i I spelet, oavsett ras, företrädd av fyra skolor (krigare, magiker, präster och scouter), och i varje skola där för två klasser. Därför i det skede att skapa en karaktär i spelet Aion på nätet fascinerande. Detaljerad utvecklingen av små saker som kan göra en unik karaktär i urvalet utseende kommer att imponera även frequenter MMORPG, och möjlighet att spela med storleken på det tecken du kommer att minnas länge. Inledningsvis i spelet Aion på nätet du väljer en teckenklass, beroende på i vilken riktning du planerar att utveckla den. De viktigaste egenskaperna hos en krigare är styrka och uthållighet. Krigare i den fortsatta utvecklingen kan bli en gladiator eller vårdnadshavare. Mage är ganska sårbar, men samtidigt har stor anfalls potential. Mage kan bli en trollkarl eller hjul. Priest är en stödjande karaktär på slagfältet. Efter att ha nått toppen av sin utveckling, kan prästen bli en helare eller magiker. Scout är smidig och snabb mördare med en stark attack och svaga defensiva färdigheter. Scout kan utvecklas till en pil eller mördare.

definieras karaktär vi måste välja vem man spelar: Mot bakgrund av den Elyos eller Asmodian mörkt. Det tredje loppet & ndash; Balaur är inte ett spel. Av de sex specialiteter som erbjuds (tillverkning av vapen och rustningar, alkemi, matlagning, skräddarsydda och hantverkare) karaktär kan utveckla alla sex, men glöm inte att de mest utvecklade mer än två yrkena är osannolik.

Aion online-spel gör tecknet förvärvar vingar når tolfte nivån. Det är värt att komma ihåg att rätten att flyga under en lång tid inte fungerar, och denna färdighet kommer att behöva utveckla speciella färdigheter och pumpade fendrar. Spela spelet Aion Online är intressant, eftersom flygningarna erbjuder dig möjligheten att samla en mängd olika artefakter som är dolda ovanför molnen, och kan användas eller säljas, och vingarna ger möjlighet att genomföra strid i luften, och vid behov, fly från Balaur Wings är en oersättlig del. Efter att ha nått nivå 25 karaktär i Aion spel blir mycket mer intressant. Från detta ögonblick är ditt spel karaktär tillåts att delta i PvP strider mellan riktiga människor på plats Abyss, där mordet på de tecken du tjänar Abyss Points, för vilka det kommer att vara möjligt i framtiden att köpa intressanta saker.

Spela Aion kommer att tilltala alla fans av MMORPG. Spelet fångar skönhet och efter erfarenheterna av slaget i luften när du kan flyga i ansiktet av fienden på hjärtat är varmt och ljust, och jag vill upprepa bedriften många gånger.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more