Bokmärken

Aika Online

Alternativa namn: Ike Live

Online spel Aika - det är en intressant, storskalig MMORPG spel utvecklat PvP-system som gör att du kan delta i storskaliga strider där du kan delta tusen spelare på varje sida. Aika online-spelare är högt uppskattad för en enkel att använda och trevligt gränssnitt, en väl utvecklad världshistorien. I spelet kommer du att hitta en hel del intressanta saker: revolutionen, belägrings fiendens slott, och kämpa för någon annans skatt. För att kunna spela Aika på nätet behöver bara registrera dig och ladda ner klienten, som bara är 32 megabyte.

Gå med i spelet Aika på nätet är enkelt: tryck på registreringsknappen, som finns till vänster på huvudsidan och klicka på fliken med samma namn. På Aika Online-registrering du anger din e-postadress, lösenord uppfinna, läsa och acceptera Överenskommelse med användare och du trycker på knappen för att registrera dig. Aika online-registrering kan göras på ett annat sätt - genom ett socialt nätverk Vkontakte. I detta fall kommer programmet be GameNet tillgång till allmän information i din profil när som helst. Efter registreringen, kommer du gå till fliken, där du kommer att bli ombedd att ladda ner spelet klienten. Nästa måste du gå igenom en enkel process för att installera klienten Aika på nätet, vilket tar några minuter.

Spela spelet Aika på nätet är möjlig endast på servern i världen. Sedan väljer vi en av fem spel nation, som var och en ligger i ett separat område. Så Imber - it krigare, Keront - en nation av handlare hänvisar Therion till demokraterna, för medborgarna i Akris typiska upprorisk anda och vilja till oberoende, befolkningen Flamma för att nå målet med hjälp av olika knep. Mitt emot landets mest populära kan du se en liten krona. Måste även välja ett spelläge PVP eller PVE. PVP-läge val kan attackera andra spelkaraktärer. Efter att ha definierat nationen och spelläget, väljer du ett av de sex nu föreslagna spelkaraktär, och därmed bestämma sin framtid i spelet. Warrior har specialiserat sig konsten att närstrid använder Paladin vit magi, kan trollkarlen få en kritisk strejk fienden, kan präst behandla andra bafnut eller, vid behov, använd pilarna i striden tunga skjutvapen varierade och Pistoler har vapen på kortare avstånd.

Aika online spel är traditionell för den här typen av spel processen - nivellering alla möjliga sätt, samt anskaffning av vapen och rustningar. Det är värt att notera att spelet bara ökade kunskaper från mentorer i din stad och inte automatiskt. Du måste ta olika uppdrag, döda monster, samla fallit ur dem och sälja dem saker. I Aika på nätet kan samla en grupp av likasinnade och gå på räder i fängelsehålan, och din karaktär efter att ha nått nivå 45, kan du gå med vänner i sin nation i räd mot en annan nation. Om du vinner kan du bli ägare till olika artefakter som kan lösas in mot belöningar.

För att spela online-spel Aika du inte var uttråkad, utvecklare föreslår att du får en bevingad hjälpare - debatten. För att göra detta måste du utföra ett speciellt uppdrag. Därefter markerar du elementet för överläggningarna i den befintliga pumpen henne gå parallellt med hans karaktär. Efter nivå 40, kommer du att kunna köpa ett fäste. Alla lakatsiyah spel Aika på nätet finns det tecken som kan hålla dig ur spelet innan du går till en viss plats. I Aika online-spel gillar att spela för dem som uppskattar skämt, humor och strid. Toy var mycket upptagen och kommer inte att låta dig och dina vänner att bli uttråkad.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more