Dina bokmärken

Age of Wonders 4

Alternativa namn:

Age of Wonders 4 är en annan turbaserad strategi i den populära serien vars händelser tar dig till fantasyvärldar. Du kan spela Age of Wonders 4 på en bärbar dator eller PC. Grafiken har förbättrats avsevärt jämfört med sina föregångare, och effekterna under strider ser ännu mer imponerande ut. Röstskådespeleriet är välgjort, och musikvalet kommer att glädja de flesta spelare.

Bygg ditt eget imperium med begränsade resurser i en av de otroliga världarna. Denna uppgift kommer att kräva din kloka planering och talang som befälhavare.

Nya spelare kommer att ha möjlighet att snabbt bemästra kontrollerna tack vare instruktioner från utvecklarna. Detta kommer att underlättas av spelets enkla och intuitiva gränssnitt.

Nästa kommer du att behöva göra många saker för att slutföra uppdragets mål:

  • Utforska territoriet och ordna utvinningen av alla nödvändiga resurser
  • Förvandla ett litet basläger till en riktig metropol, bygg och uppgradera byggnader
  • Finansiera vetenskaplig utveckling och förbättra teknik
  • Skapa en stark armé och förbättra egenskaperna hos stridsenheter
  • Utöka din arsenal av utrustning
  • Kontrollera dina trupper under sammandrabbningar med fiender
  • Besegra andra spelare i flerspelarläge

Detta är en ofullständig lista över uppgifter som väntar på spelare i Age of Wonders 4 PC.

Innan du börjar har du möjlighet att välja bland flera tillgängliga fraktioner. Läs deras beskrivningar för att förstå vilken fraktion som passar bäst för din spelstil. Eller så kan du gå igenom Age of Wonders 4 genom var och en av krafterna som presenteras i tur och ordning och se historien från olika vinklar. Slutet beror bara på dina ansträngningar och beslut.

strider äger rum i ett steg-för-steg-läge. Använd terrängen för att ge dina arméer en fördel. Prova olika taktiker tills du kommer på vilken som är mest effektiv.

Antalet och kraften hos dina krigare har ett stort inflytande på resultatet av striden. Försök att inte gå in i strider som du inte kan vinna just nu i spelet.

Om spelet är för svårt, sänk svårighetsgraden i inställningarna eller tvärtom, gör det svårare om du blir uttråkad.

I ett flerspelarspel vet du inte hur stark och erfaren spelaren är mot dig förrän du möter hans arméer på slagfältet. Att besegra vissa människor är mycket svårare än att besegra AI. Bara genom att slåss mot de mäktigaste motståndarna kommer du att ha möjlighet att nå topplinjerna i betygstabellen och bli känd.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Age of Wonders 4 på din dator. Därefter kommer det att vara möjligt att gå igenom lokala scenarier även om internetanslutningen är tillfälligt otillgänglig.

Age of Wonders 4 ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. För att köpa spelet, gå till Steam-portalen eller besök utvecklarnas officiella webbplats. Genom att göra ett köp kommer du ekonomiskt tacka utvecklarna för deras arbete och motivera dem att skapa nya projekt.

Börja spela nu och erövra fantasivärldar som ledare för din valda fraktion!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more