Dina bokmärken

Mytologins tidsålder

Alternativa namn:

Age of Mythology är ett klassiskt strategispel i realtid. Spelet är tillgängligt på PC. Grafiken är bra och detaljerad. Spelet låter perfekt, musiken är trevlig. Optimering gör att du kan spela även på datorer med låg prestanda.

Handlingen i Age of Mythology tar dig tillbaka till antiken, när gudar fortfarande besökte den mänskliga världen. Du kan använda några av de magiska varelserna som kämpar i din armé.

Plotten är intressant, du kommer förmodligen att njuta av att spela Age of Mythology, världen där du befinner dig är fylld av magi och detta ger obegränsade möjligheter.

Det kommer att finnas många uppgifter:

  • Utforska en enorm öppen värld
  • Hitta platser med värdefulla resurser och artefakter
  • Bygg och expandera städer
  • Handel för att tjäna pengar
  • Skapa en stark armé
  • Besegra fiender på slagfältet
  • Etablera diplomatiska förbindelser med allierade

Denna lilla lista visar vad du kommer att göra medan du spelar Age of Mythology.

Du kommer inte att ha möjligheten från de första minuterna av spelet att underkuva titanerna eller någon gudomlighet, och sedan börja riva fiendens städer och försvarsstrukturer.

Först måste du ta hand om utvecklingen av staden, uppfylla de nödvändiga villkoren, och först då kommer det att vara möjligt att stärka din armé med så kraftfulla kämpar.

Age of Mythology är en reinkarnation av det klassiska spelet. Det finns många förbättringar, främst grafik, men det finns också förändringar som påverkar spelet. Tiden på dygnet ändras nu, det finns fler uppgifter, kartor har förbättrats.

Du kan skapa ett stort antal byggnader i spelet. Byggandet sker inte omedelbart och tar ganska mycket tid. Den tid som krävs för byggandet beror på projektets komplexitet. De flesta byggnader kan förbättras.

Gradvis kan utseendet på din förlikning förändras till oigenkännlighet. Att förbättra byggnader under tidsepokens förändring påverkar deras egenskaper och utseende.

Samma sak händer med din armé, ju längre du går, desto dödligare blir dina soldater.

strider äger rum i realtid. Att leda trupper är inte svårt; i vissa fall kommer dina beställningar i rätt tid att hjälpa soldaterna att vinna. Ibland kan fighters på egen hand attackera fel mål som du vill, och det kan leda till nederlag.

I Age of Mythology kommer du att ha möjlighet att välja ditt föredragna spelläge, såväl som svårighetsgrad. Detta gör att du inte blir uttråkad i spelet.

Du behöver inte oroa dig för speldata när du byter enhet. Utvecklarna tog hand om att spara framsteg till molnet, så att du kan fortsätta spela från lagringsplatsen även på en annan dator.

Det är möjligt att spela mot andra personer i flerspelarläge.

Age of Mythology ladda ner gratis på PC, tyvärr fungerar inte. Spelet kan köpas på Steam-portalen eller genom att besöka den officiella hemsidan.

Börja spela just nu för att bygga ditt eget kungarike och locka gudarna, såväl som andra magiska varelser till din sida!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more