Dina bokmärken

Drabbade Zone Taktik

Alternativa namn: Drabbade Zone Taktik

Spelet påverkade zonen Tactics är ett helt nytt spel klientdator. Här kommer du att kasta sig in i en värld av strider där du måste vara en riktig taktiker.

Spelet påverkade zonen Tactics registrering är endast tillgänglig för vuxna användare. För att delta i spelet måste du ange:

1. Hans användarnamn.

2. Ditt användarnamn och lösenord.

& nbsp;

Spelet påverkade zonen taktik Du kan spela i en av de presenterade lägen, samt med hjälp av följande egenskaper:

  1. Player versus Player. Detta är ett unikt läge där du slåss mot riktiga motståndare.
  2. steg. I detta läge kommer du att kunna visa sina taktiska färdigheter.
  3. förvaltningsenheten. Detta är det läge där hela gruppen under ledning av soldaterna kommer du att kunna hantera valfritt antal fiender.
  4. Användningen av skyddsrum. Med hjälp av skyddsrum kan du använda alla dina taktiska färdigheter.
  5. Battle of the lokalerna. Du kan använda alla rum och fasader för skyddsrum.
  6. Capture the Flag. I det här läget måste du fånga fiendens bas och behålla den så länge som möjligt. Till din kamp lyckades måste ditt team fungerar harmoniskt.

& nbsp;

Spela påverkade zonen Taktik Du kommer att välja den önskade klassen för dig:

  1. Soldater klass Commandos är de bästa scouter och prickskyttar. De har utmärkt sikt, och de har en hög grad av stealth. Fighters kan framgångsrikt genomföra olika förhandlingar, engagera sig i intelligens för att kontrollera fånga poäng. De har en svag rustning, men samtidigt använder de kraftfulla prickskyttegevär, samt en mängd olika granater.
  2. Stormtroopers är en mångsidig klass. De arbetar framgångsrikt i olika situationer på slagfältet. Stormtroopers framgångsrikt attackera fienden slåss positioner, med fånga viktiga punkter, eller försvara en förstärkning av hela sitt team. De kännetecknas av genomsnittet. I strider de använder vanliga automatvapen, granater och handgranater.
  3. Den tunga infanteri används kraftfulla vapen och rustningar är mycket stark. Denna klass utgör en viktig styrka, vilket leder till de andra klasserna och en möjlighet att bryta nästan varje försvar. De kan orsaka allvarlig skada för alla sina fiender. Den tunga infanteri är den långsammaste klassen i spelet, som har en låg översyn och omärkligt.
  4. eldunderstöd är bäst stöd för striderna, utan vilken alla attacker är dömt att misslyckas. I fasta interaktion underrättelse soldater kan eldunderstöd vända strömmen av striden. De är styrkan att attackera fiender med en enorm avstånd. Skydds pansar missil och murbruk har en mycket svag, därför att de är mycket välbehövlig hjälp till andra klasser. Eldunderstöd måste ständigt ändra sin plats. Nyckeln till framgång i en viss klass & ndash; Denna ständiga rörelse och rörlighet på slagfältet.

Spelet påverkade zonen taktik på nätet bör utan tvekan vinna en enorm framgång med spelare runt om i världen.

Ange världen påverkade zonen taktik på nätet och få en massa kul!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more