Dina bokmärken

Ace Online

Alternativa namn: Ace Online

Online spel Ace online är en rymdstrider simulator med bra grafik och väl spåras landskap och terräng. Ace online spel gör att du kan njuta av en mängd olika tricks på exotiska flygplan. Ett stort urval av alla typer av & laquo; lotioner och raquo; för flygplanet kommer att tillfredsställa även de mest krävande spelarna. Ace online kommer du att börja hämta och installera zapuskatr Fogeym. Ace online-registrering sker endast i närvaro av etablerade zapuskatra. Logga in Ace nätet på två sätt: en standard registrering i spelet Ace nätet i det första steget måste du ange en e-postadress som är tillgänglig, att införa bilden av sex siffror och klicka för att skapa ett konto, eller du kan använda ditt konto på Facebook, att registrera i Fogeyme. Det andra steget i registreringen måste du lägga in zapuskatr skickade en kod bestående av fyra siffror och klicka på & laquo; ange & raquo;. Det tredje steget är att ange och bekräfta ditt lösenord. I det fjärde steget Ace online-registrering ger dig granska licensavtalen och användar och hämta och installera spelet på din dator.

För att spela spelet Ace nätet måste du delta i en av två fraktioner, mellan vilka det finns våldsamt motstånd, och bara du bestämmer dig för vilken sida du föredrar: regeringen eller legosoldater. Nästa steg är valet av kroppen av flygplanet, som klassificeras enligt bokstäver. Så att kroppen av flygplanet av typ A är liknande till tanken och kan röra sig längs marken. Bostäder typ B är utformad för att bekämpa lång räckvidd. Bostäder och gör att du kan kämpa för en lång tid utan omladdning. Kapslingsklass M för fartygsreparationer partner. Det är värt att notera att spelet är mycket välbalanserad i kraft, så att du kan välja planet på principen att vilja.

När du har beslutat om den fraktion och flygplan och kan flyga. Kontroll av flygplan i spelet är enkelt nog, och du vänjer sig efter ett par timmars spel, när du kan förstöra fiender i drivor och skickligt ducka fientliga missiler. Spela spel online Ace intressant, eftersom utöver standardverktygen i flygplanet du behöver för att utveckla specifika färdigheter och din luftskepp. Ace på nätet gör att du kan förvandla din planet i en skottsäker tank eller göra honom till en super kraftfull fartyg, förbättra dess ökande mängd erfarenhet. Varje ny nivå ger dig möjlighet att använda nya typer av byggnader. Förutom allt detta låter Ace online spel du kan förbättra standard egenskaper hos fartyget är din diskretion: attack, försvar, bränsle, energi, sköld och ande. Kort sagt, kommer du att vart man ska vända.

Att spela Ace online kan bilda grupper med vänner, gå med i en guild av likasinnade, för att delta i striderna i arenan, för att utföra individuellt och i grupp uppdrag. Ace Online erbjuder spelare olika uppdrag som behövs för att gå till nästa nivå. Det är värt att notera att mellan flygningar ibland måste man gå tillbaka till stan för att proviantera av ammunition eller förbättra något objekt. Det är värt att notera att stadsutvecklare fungerade ganska svagt när det gäller grafik, inte riktigt i samklang med de ljusa och spektakulära bilder från slagfältet, men även detta faktum inte förstöra helhetsbilden.

Ace på nätet kommer att uppskattas av alla fans av genren, eftersom det i vår tid är inte så lätt att hitta en bra online-simulator. Motor ryter, är ditt plan väntar på dig på banan. Gå vidare, alla i Ace online-spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more