Dina bokmärken

Ace Combat Assault Horizon

Alternativa namn: Ace Combat Assault Horizon

Systemkrav:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000+

OOZU 2 GB

grafikkort: 512 MB

Diskutrymme: 16 GB

& nbsp;

Ace Combat Assault Horizon - arkad luftfarts simulator, som fortsätter den tradition av en av de mest långvariga serie av genren. I Ace Combat Assault Horizon kommer att spela en inte alltför avlägsen framtid, och mer specifikt i 2015. Huvudpersonen i spelet, överste Bishop, ledare för en skvadron av militära styrkor från FN: s, som uppfyller ett annat uppdrag att förstöra den radikala gänget kallas & laquo; Blatnoi & raquo; på uppdrag av de kombinerade styrkorna av det ryska flygvapnet och Nato. Under en flygning, dök flygplanet från ingenstans, en haj mun målade ombord och slår honom biskopen tvungen att mata ut, och under tiden planet med en haj gör en sväng och tar en försvarslös pilot bagge. Denna berättelse kan roa någon, men spelet Ace Combat Assault Horizon är inte så enkelt och denna tie - bara en dröm om huvudpersonen, men verkligheten är att en modig pilot slagsmål med rebellerna någonstans i Nordafrika, men många av händelserna i hans drömmar börjar besannas i verkliga livet pilot.

& nbsp;

Gameplay

& nbsp;

Perenn arcade tidigare serien inte ge henne anspråk på den stolta titeln flygsimulator, men det verkar som Ace Combat Assault Horizon, och det var inte nödvändigt. Kontroll av spelet är byggt helt enkelt ingenstans och huvudfokus ligger på högtalaren och inte på äkthet. Till exempel, Ace Combat Assault Horizon köpa en plan eller några fantastiska body kits eller vapen gör inte stora problem, tar all action sker i en underlig konflikt där sida vid sida kämpar ryska och NATO piloter, och den största fienden är organiserad kriminell grupp i Ryssland en rymlig namn & laquo; Blatnoi & raquo;. Däremot har spelet Ace Combat Assault Horizon bli den första av alla delar i serien, som hålls på planeten Jorden, inte i någon fantasivärld med okända kontinenter, men i en mindre bekant flygplan. I Ace Combat Assault Horizon kan spela på alla flygplan, avsedd för verkliga prover och även spara det fullständiga namnet på modellerna, samt stridshelikoptrar i USA eller ryskt ursprung. A & nbsp;

är redan ett stort steg mot simuleringen, som få skulle förvänta sig från skaparna av en av de mest intressanta och mest populära datorserie inom sin genre.

& nbsp;

CRA

& nbsp;

för att hetsa önskan bland fans av Ace Combat Assault Horizon att köpa nästa version, har utvecklarna förberett ett antal intressanta överraskningar. Den mest intressanta av dessa var styrsätt CRA. Kärnan i detta system är att förenkla stridssystemet. Så, om du satt på svansen på din motståndare, som är galen rytm börjar vifta och få upp käck svängar, så sikta på en sådan turbulent mål verkar inte möjligt då att trycka på två knappar, ditt flygplan kommer att kastas in i det osynliga och laquo; korridor & raquo;, upprepa bana målet. Förväxla inte denna läge med autopiloten, för om du inte från tid till annan för att justera banan för din flygresa för att sikta, kan du lämna & laquo; & raquo; kan korridor och CRA stängas av automatiskt. Innovationen hälsades med entusiasm och fullt migrerat till flerspelarstrider, men inte alla spelare gladde med ett sådant åtagande, och för dem i multiplayer-funktion har lagts för att skapa ett slagfält där du inte kan använda CRA.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more