Bokmärken

Ace Defender: Dragon War

Alternativa namn:

Ace Defender: Dragon War är ett ovanligt spel som kombinerar inaktiv rpg och tower defense-genrer. Spelet kan inte skryta med toppgrafik. Ändå är allt gjort ganska kvalitativt, bilden är trevlig. Med effekter och animationer är allt också bra, de är med måtta och de är inte irriterande.

För att spela Ace Defender: Dragon War börjar du med den vanliga proceduren när du väljer namn och profilbild.

Spelet är anmärkningsvärt främst för det faktum att det är två spel i ett. Du kommer inte att tröttna på att spela eftersom spelet har två olika typer av slagsmål.

Hjältar uppdelade i tre fraktioner

 1. Nature
 2. Gudomligt ljus
 3. Moonshadow

Du måste bilda din trupp med fem hjältar. Utvecklarna lämnade tre alternativ till dig som ett tips, och sedan måste du själv ta reda på hur du väljer lämpliga fighters. Varje krigare har två rader med förmågor. En kärna som består av flera unika färdigheter? plus lagerplatser. Den andra är för tornförsvarsstrider. När du går upp i nivå kommer du att kunna förbättra alla färdigheter.

På spelets huvudsida kommer du att se en karta med många aktiviteter i spelet, men alla är inte tillgängliga från de första nivåerna. För att öppna några måste du nå en viss nivå.

Listan över tillgängliga platser i spelet finns nedan.

 • Himlens slott.
 • Arena.
 • Arena of Kings.
 • Skattjakt.
 • Void Abyss.
 • Magiska ruiner.
 • Shield of Dawn.
 • Testtorn.

På var och en av dessa platser finns det många nivåer som passerar som du kan få hjältekort, guld och erfarenhet. Samt kristaller, som är den mest värdefulla valutan i spelet.

Naturligtvis finns det guilds och raids i spelet. Expedition med många platser.

Arenan i spelet är lite ovanlig och har två lägen. En är när dina hjältar slåss direkt. Den andra - där din uppgift är att avgöra vinnaren i kampen mellan de två lagen. I båda fallen väntar intressanta priser för att du vinner.

Två stridslägen, det ena är det vanliga stridsläget för inaktiv rpg när ett team av fiender motsätter sig dina fighters. Den andra är i tornförsvarsstil. I det här fallet kommer krigarna från ditt lag att slåss med en hord av fiendens enheter. I början av striden placerar du bara en på fältet, senare, för de poäng du får när du förstör fiender, kan du locka resten av dina kämpar till striden. I det här fallet är din uppgift att hålla fiender borta från kristallen, som har 10 livsenheter. Om kristallen förstörs anses striden vara förlorad.

Tillgänglig under strid och hastighetsändring, alla kan välja den de gillar.

Det finns bonusar för daglig inträde i spelet. Det finns flera butiker. Union, Arena, Dissolution, Illusions of animals och några till.

Spelet spelas ganska bekvämt även utan att investera pengar. Om du vill tacka utvecklarna kan du köpa något och påskynda utvecklingen lite.

Ace Defender: Dragon War ladda ner gratis på Android du kan direkt här genom att klicka på länken på sidan.

Spelet förtjänar uppmärksamhet med en ovanlig kombination av två olika genrer, börja spela redan nu och se själv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more