Dina bokmärken

Ett utrymme för det obundna

Alternativa namn:

A Space for the Unbound är ett väldigt snällt spel, det är ett fantastiskt RPG för dig och din PC. Grafiken här är i tecknad stil som påminner om de klassiska spelen på 90-talet. Alla karaktärer är vackert röstade, musiken är trevlig och stör inte även om du har spelat länge.

Spelet utspelar sig på en plats inspirerad av Indonesien, men inte i en livlig metropol, utan i en liten provinsstad. I den här byn finns en liten skola där en pojke och en flicka med övernaturliga krafter studerar. Spelet berättar om deras förhållande och de svårigheter som förälskade tonåringar kommer att möta.

Mycket bekymmer väntar dig:

  • Avslöja hemligheterna
  • Övervinna depression
  • Kommunicera med andra karaktärer som bor i spelet
  • Samla en samling katter som har mycket i spelet

Svårigheter uppstod i förhållandet mellan spelets huvudkaraktärer, Atma och Raya, på grund av att deras gemensamma skolgång närmar sig sitt slut. Hjälp dem att ta sig igenom denna relationskris och lära känna varandra bättre.

Spelet är väldigt lugnt utan aggression från människor. Den har aktiva handlingar associerade med den väckta mystiska kraften som hotar stadens existens. För det mesta är det många dialoger som väntar på dig, så om du inte gillar att läsa bör du förmodligen spela något annat. Oftast kommer tjejer att njuta av att spela A Space for the Unbound, men kanske kommer vissa killar också att spela det, även om de med största sannolikhet inte kommer att erkänna det.

Det finns många mysterier och hemligheter i staden som du måste reda ut medan du kommunicerar med invånarna. På vägen kommer karaktärerna närmare och börjar förstå varandra bättre. Här kommer du att se många vackra pittoreska landskap, med intressant arkitektur. Bokstavligen varje ram ser ut som en riktig bild.

En deckare som spelet kommer att berätta, inte för förvirrande och komplicerad. I grund och botten handlar handlingen om känslorna hos huvudkaraktärerna som går igenom ett farligt äventyr tillsammans.

Handlingen i spelet tar dig till nittiotalets indonesiska vildmark. Ta reda på hur folk levde då på de platserna. Chatta med karaktärerna du möter och fördjupa dig i händelserna som ägde rum i deras förflutna.

Stämningen i spelet skapas av ett underbart urval av musik, detta togs om hand av den begåvade kompositören Masdito Ittou Bakhtiar. Tack vare den musikaliska designen kan du helt fördjupa dig i spelet och glömma den verkliga världens existens för ett tag. Titta på tiden, annars riskerar du att spendera mer tid i spelet än planerat. Det är lätt att ryckas med.

Spendera några kvällar i sällskap med söta katter och söta huvudkaraktärer. Rädda staden från döden och ta reda på att livet inte slutar med slutet av skolan, tvärtom, det börjar bara.

A Space for the Unbound ladda ner gratis på PC, tyvärr kommer du inte att kunna. Spelet kan köpas på Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats. Utvecklare är inte giriga och säljer ganska ofta sin skapelse till rabatterade priser för lite pengar.

Börja spela just nu och upptäck hemligheterna i en indonesisk provinsstad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more