Dina bokmärken

Åttonde dagen

Alternativa namn: 8th dagen, 8 dag på nätet

Den åttonde dagen på nätet - ett gratis multiplayer-rollspel i den post-apokalyptiska genren, som hjälper dig att glömma dvärgar och alver och kommer att ta i en avlägsen framtid.

8th dagen Online spel kräver hämta och installera spelet klienten & ndash; ett särskilt program som kommer att optimera din trafik och minimerar fel i visa grafik. Kund storlek & ndash; 350 mb, kan du hämta det på den officiella webbplatsen för spelet. Online spel Eighth Day ger följande systemkrav för datorspelaren:

& bull; Operativsystem: Windows XP / Vista / 7 / Windows 2000 & nbsp;

& bull; En Internet-anslutning med hög hastighet inte är mindre än 2 Mbit / s,

& bull; Processor: Intel Pentium 4 3 GHz eller AMD Athlon64 3000+

& bull; Minne 1GB RAM & nbsp;

& bull; Grafikkort: NVIDIA GeForce 6600 eller ATI Radeon X800 (stöd för Shader Model 2. 0 krävs)

& bull; Minst 1 GB ledigt hårddiskutrymme.

Registrera spelet åttonde dagen kräver att du anger:

& bull; elektroniska adress som kommer att användas som användarnamn för att logga in på en webbplats

& bull; lösenord

Till skillnad från de flesta spel, frågar registreringen åttonde dagen du välja en hemlig fråga för att återställa ditt lösenord och ber er att skriva ett svar på denna fråga. Dessutom kommer du att behöva dechiffrera koden i bilden, läst och godkänt reglerna för spelet och accepterar en användaravtal. Dessutom kan du accepterar att ta emot från förvaltningen av projektet spel nyheter. Den åttonde dagen av online-registrering är över och du kan börja kämpa för att överleva i en värld efter apokalypsen.

Den åttonde dagen online-spelvärlden är ett torrt land efter den globala klimatförändringen och katastrofer ändra lutningen på jordens axel. Du kommer att försvara sin rätt till liv, kämpar monster som har uppstått som en följd av strålnings mutationer, rovdjur, marodörer och amatörer din goda vinst. & Nbsp;

När du spelar spelet åttonde dagen på nätet, kan du välja utvecklingsväg av karaktären av de tre grundläggande inriktningar:

& bull; infanterist

& bull; pilar

& bull; medicinska

Dessutom får du också kommer att finnas tillgänglig 6 olika spelarklasser. Varje spel har sin egen unik klass av vapen och bonusar. & Nbsp;

När du börjar spela spelet online åttonde dagen, då du kommer att behöva bekanta sig med de många färdigheter som kommer att få din karaktär. Dessa är förmågan till:

& bull; effekt

& bull; agility

& bull; attack

& bull; skydd

& bull; överlevnads

Indikatorer färdigheter växer proportionellt rekryterade dig erfarenhet. Erfarenhet du kan få i slagsmål med andra spelare eller monster och utföra uppdrag, som tillhandahålls i manuset i spelet.

Dessutom kan du få en mängd olika specialkunskaper i spelet:

& bull; förmågan hos skytten

& bull; förmåga gruvdrift

& bull; logga

& bull; priser

& bull; marginal

& bull; smältning

& bull; smide

& bull; Carpenter

& bull och andra

Dessa färdigheter kommer i hög grad att underlätta livet för din karaktär i den hårda världen, samt gör att du kan även spara och tjäna pengar genom att delta i det ekonomiska systemet som finns i spelet.

För att framgångsrikt spela den åttonde dagen, måste du behärska skicklighet krigföring. Du kan slåss i arenan med andra spelare att delta i klanstrider, förstöra monster.

Om du tröttnat på striderna, kan vi tillbringar mycket tid åt att utforska de olika byggnaderna och en mängd lekplatser som utgör en hel del överraskningar och unika artefakter. Dessutom spelet bilder och landskap unik värld. & Nbsp;

Den åttonde dagen online-spel har stöd för sociala nätverk och ndash; Den har en fläkt gemenskap Vkontakte, samt flera bloggar utveckling och förvaltning.

När du börjar spela på den åttonde dagen, då du kommer att vara många guider för nybörjare, som är på forumet.

Game 8 dag på nätet distrahera från monotonin i vardagen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more