Xnova

Alternativa namn: Xnova nätet

Xnova nätet & nbsp; CIS är en populär online webbläsare strategi i genren av rymdkrig. Den huvudsakliga verksamheten i Xnova nätet är koloniseringen av nya planeter och galaxer. Space och spridda det i galaxen planeter behöver en stark Sagan om möjligheten att kombinera dem till ett imperium. Nu kan du prova dig själv i de svåra militära frågor i de allra oändliga rymden.

För att spela Xnova nätet kräver registrering i spelet & nbsp; Xnova. Det är också möjligt Xnova registrering via konton inmail. ru och socialt nätverk VKontakte. Annars är du inbjuden att fylla i elementär Registrera dig & nbsp; Xnova. I lämpliga fält ange ditt data: e-post, det nya lösenordet, och bekräfta att du är en verklig person och inte en robot. Efter att ha läst och komma överens med de regler och riktlinjer aktivera ditt konto i spelet via e-post och spela Xnova & nbsp; nätet är öppen för dig.

Efter registreringen måste du välja en av universum (servrar) Xnova nätet, som ger dig en planet. Men gör inga misstag i detta, vid första anblicken, en generös gåva. Efter första playing game & nbsp; Xnova nätet du börjar nästan obebodd och obebyggd världen. Från behöver du en hel del ansträngning och ledare har förmåga att förbereda denna obebodda bit sten till en riktig militärbas. Dessutom, glöm inte om utvecklingen av ekonomin och vetenskaplig forskning. Inte försena genomförandet av dessa villkor för att skapa en kraftfull armé att genomföra offensiva och defensiva operationer.

Fokusera inte på din start planet eftersom för att framgångsrikt spela & nbsp; Xnova, måste du ha ett sätt att leva kochevny och kolonisera nya planeter. Utmärkte sig som en skicklig diplomat. Ingå lönsamma allianser, förklarar krig, sluta gynnsamma handelsavtal med andra spelare.

för att fortsätta & nbsp; spela spel online & nbsp; Xnova och utför militära bedrifter, Get da knulla upp ett parti backstage kamp. Skapa en tät väv av intriger och konspirationer i universum Xnova. Korrekt planering alla sina intriger, kommer du att skapa de bästa förutsättningarna för de efterföljande striderna med dina fiender. Du kommer in i allians med starka aktörer själva blir stark. Bifoga ett handelsavtal och beröva dina fiender möjlighet att få de resurser som krävs för utveckling. Men se upp, eftersom de andra spelarna klarar av samma sak. De är människor precis som du. Därför noggrant välja sig betrodda vänner och allierade, för att undvika att bli ett offer för en konspiration.

Diplomati Xnova på nätet är inte kryddig krydda till det utmärkta köket, det vill säga en av de viktigaste komponenterna. Glöm inte att kampen mot en kraftfull ny fiende, kan du finna frälsning det vinna över den gamla fienden svagare.
Valet av rymdskepp, & nbsp; Online-spel som erbjuds & nbsp; Xnova, lämna gärna alla fans av taktik och strategi. Välj ditt eget, du lämpliga taktik krigföring. Träna förödande räder på fel planet, eller gradvis, med minimal förstörelse skapas utöka ditt imperium. Varje stridsenhet i spelet har sina egna styrkor och applikationer. Därför är principen om & laquo; längre & ndash; bättre & raquo; Den gäller inte här. Försiktigt ringa fartyg i din flotta. Bara en kraftfull, mångsidig armé under & nbsp; En bra taktik kan utföra de mest komplicerade uppgifter med minimala förluster.

för att ringa in din bästa arméofficerare som tillhandahåller rymdfarkoster olika strids bonus eldkraft till flyghastigheten. Dessutom kan de utföra en mängd olika uppdrag, som kastar upp spelet och få användbara bonus.
De officerare som behövs för att hantera flottan utrymme kommer att ge dig olika bonusar som kommer att bidra till att utveckla kampen makt fordon. De kan också vara bra att göra en mängd olika uppgifter, som finns i överflöd i spelet. Deras utförande ger dig användbara bonusar.

inte kan fördröja! Kanske någon har registrerat en annan Xnova på nätet och började spela, skapa egna Napoleon planer. Men det är för sent! Samla din flotta och börja spela spelet & nbsp; Xnova & nbsp; Nätet.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar