Wolfenstein: The New Order

Alternativa namn: Volfentshteyn: The New Order, Vulfentshteyn: The New Order

& nbsp; ,

Spelet Wolfenstein: Den nya ordern är ett dataspel händelser som inträffar i första person. I det här spelet kommer du att kasta i tider av andra världskriget, där resultatet var mycket annorlunda. Nazityskland hade vunnit. Det är bara upp till dig historiens gång.

& nbsp;

I online-spelet Wolfenstein: Den nya Orderregistrering sker ganska snabbt, och överlämnas till det valda språket. För att registrera sig i spelet Wolfenstein: The New Order Du måste inkludera följande:

1) Ange ditt användarnamn och e-post.

2) Skriv ditt lösenord.

& nbsp;

Spela en omgång Wolfenstein: The New Order Du väljer ett tecken. Game Wolfenstein: The New Order erbjuder följande tecken:

1) BJ Blaskowitz. Han är en amerikansk och han var 49 år gammal. Han är styrelseledamot i Rangers i första bataljonen. Som en följd av händelserna, skickades han till ett psykiatriskt sjukhus. Och först efter 14 år i fängelse, kommer han till sina sinnen.

2) Anna Oliva. Hon är en polsk flicka och hennes 37 år. Hon föddes i en familj av läkare och gör allt möjligt med sin familj för att rädda de sårade.

3) Irene Engel. Hon är från Tyskland och hon var 55 år gammal. Hon är grundare av unionen av tyska flickor. Hela hennes liv hon tillägnat armén och arméfrågor. Hon var också hantera en av koncentrationslägren.

& nbsp;

I Wolfenstein: The New Order att spela dig, tänka igenom sina planer i förväg. Först måste du springa ifrån sin bostadsort i syfte att begränsa verksamheten i de tyska inkräktarna.

Till ditt förfogande av vapnen kommer endast att vara en kniv och en pistol.

dina motståndare i spelet Wolfenstein: The New Order på nätet är:

1) German Shepherd & ndash; det är en svag fiende. Om formuläret, kommer det att börja skälla på dig och sedan kommer att köra upp för att bita.

2) Normala soldater & ndash; Han är beväpnad med en pistol och klädd i en brun uniform.

3) En soldat SS & ndash; en soldat som är beväpnad med MP-40 och klädd i en blå uniform.

4) Mutant & ndash; vilket är lika zombies. I bröstet monterad kulspruta.

5) Officeren & ndash; klädd i en vit klänning uniform.

Vid slutet av varje episod av spelet Wolfenstein: Den nya Man måste möta chefen. Dess unika ligger i det faktum att du inte kan smyga upp på honom bakifrån. Dessutom kommer din chef inte märker förrän det ser eftersom det är helt döv.

För varje version av operativsystemet är olika chefer.

& nbsp;

Spelet Wolfenstein: The New Order erbjuder följande typer av vapen:

1) Knife & ndash; detta är den mest ineffektiva vapen som används i närstrid.

2) Gun Luger & ndash; är ett skjutvapen som förekommer i det första spelet.

3) Automatisk MP-40 & ndash; En av de mest kraftfulla vapen i spelet.

4) sex bössa & ndash; den mest kraftfulla vapen i spelet.

Patroner för maskingevär och använda samma. Detta beror på de faktiska händelserna.

Wolfenstein spel där du kan komma in den svåraste tiden för många länder. Det är här som du kan delta & nbsp; i den blodiga kampen för sitt land och befria det från de hatade inkräktarna.

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också