Tribal krig

Alternativa namn: Tribal Wars

Tribal Wars: Krigs stammar på nätet & ndash; är ett webbläsarspel som tar dig till medeltiden. Spela Tribal Wars är möjlig även på en kontorsdator, eftersom de lägsta systemkraven för datorn som behövs för att köra spelet: Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista / Seven Intel Pentium III-processor 800 MHz RAM 256 Mb och videlkarta 64 MB.

Gå i spelet Tribal Wars: War stammar kräver inte hoppar några fler program och är mycket enkel. Registrera dig & nbsp; Tribal Wars: Krigs stammar uppmanas att ange ett smeknamn - det önskade namnet på spelet, lösenord och e-postadress. Du kan registrera på någon av de 18 spelvärldar, dock undersöka funktionerna i Tribal Wars: Krigs stammar på nätet registrerings erfarna spelarna uppmanas att registrera sig i den populära världen bara om du vill att grundligt undersöka de funktioner i spelet. Fånga upp på utvecklingen av grannar du fortfarande inte lyckas, och en liten by kommer inte att locka & nbsp; har byggt imperiet. Senare kan du spela in en ny värld där ute och bli den absoluta härskare. Konto i någon av världens giltiga i alla andra världar, men i varje värld du inte kan ha mer än ett konto.

Online spel Tribal Wars: Krigs stammar börjar med det faktum att du får en liten by, som först måste på något sätt trevligt att (namnet kan ändras i rådhuset) och utvecklas. För att göra detta du behöver resurser

- vid sågverket producerar trä, & nbsp;

- lera stenbrott ger leran, & nbsp;

- Mine & ndash; metall. & Nbsp;

Den högre nivån av byggnaden, desto mer resurser den producerar. Därför under de första dagarna måste du ta itu med resursutvinning. Till giriga grannar inte stjäla frukterna av ditt arbete, kan resurser gömd i en cache kapacitet beror på dess nivå. Även runt byn, kan du bygga en ointaglig vägg. & Nbsp;

så snart spelet Tribal Wars: Krigs stammar på nätet, måste du omedelbart göra trupperna. Och sedan kan du börja råna små eller övergivna byar, vilket ökar sina reserver av resurser och påskynda utvecklingen. Om du kan inte ännu varken råna eller att försvara sig, och din granne är tydligt förbereder sig för att gå i krig, kan du prova att skriva honom en diplomatisk brev. När du har en lite starkare, kan du börja leta efter likasinnade allierade, som du kommer att utveckla din stam att försvara och anfalla.

Tribal Wars: Krigs stammar onlinespel ger en möjlighet att se över sina vackra grafiska byar, och ägarna till premium-konto, utöver den vanliga informationen kan få ännu mer, till exempel den tid under vilken lagret är fullt.

När du spelar spelet Tribal Wars: Krigs stammar på nätet, då kommer du att kunna välja från 13 typer av soldater, har varje enhet sitt eget syfte. Till exempel kan en scout spana ut vad som händer på grannen och hur mycket av sina resurser, och med hjälp av adeln kan fånga andra byar helt förbinder dem med sina ägodelar. Alla de andra soldaterna har också sina egna speciella färdigheter som bör vara väl studerade innan de börjar slåss.

spela spel online & nbsp; Tribal Wars: Krigs stammar & nbsp; - en möjlighet att bli ledare för sin stam, eller bara hans äldre, som har rätt att ta emot nya medlemmar i stammen, samt att skriva brev till spelarna i hans stam och genomföra diplomatiska förbindelser med sina grannar . För att spela spelet online & nbsp; Tribal Wars: Krigs stammar, vi får inte glömma att detta är ett lagspel, så plocka upp en stam att smaka är mycket viktigt. Om du inte tar dig eller någon stam eller liknande, kan du skapa din stam. Framgångsrikt spela Tribal Wars: Krigs stammar kan aktivt engagerade i handel & ndash; göra handeln erbjuder grannar och släpps ut på marknaden deras överskottsresurser. Den här funktionen kan du också skicka resurs stöd till en vän eller dela resurser mellan sina byar.

I Tribal Wars: Krigs stammar spelar & ndash; en unik chans att Mr lilla byn blivit härskare över världen!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar