Totalt Influence

Alternativa namn:

Översikt Spel totalt Inflytande & nbsp;

Totalt Påverkan på nätet & ndash; är ett multiplayer-spel i stil Postapokaliptika inga månadsavgifter.

Systemkrav för spelet är följande:

Operativsystem: Windows XP, Vista, 7

processor med en klockfrekvens på 1,4 GHz & nbsp;

RAM: 512 MB RAM

Grafikkort: 3D hårdvaruaccelerator med 128 MB grafikminne

Ljudkort kompatibelt med DirectX 9. 0

DirectX 9. 0c

Tangentbordet och musen

Internet

Om du har en dator Vista, se till att har ställts in kompatibilitet med Windows XP.

Registrera dig i spelet Total Inflytande är i första hand ett hopp krävs klient & ndash; ett program som optimerar Internettrafiken förenklar lastning grafik. När du har hämtat det, kommer kunden automatiskt uppdateras vid behov. Tillsammans med uppdateringarna genom att gå till den totala påverkan online-registrering, kan du få nya funktioner, objekt, kommer också att finnas tillgänglig för nya deponier. Total Influence registrering i sig är mycket enkel & ndash; Du måste ange önskat användarnamn (det namn under vilket du kommer att vara inskrivna i spelet), ett lösenord och e-post för att bekräfta ditt konto.

Efter detta online spel Total påverkan uppmanar dig att välja ett av de två servrar som spelet är & ndash; Nevada och Arizona. Skillnaden mellan servrarna är att Nevada var öppen senare och det är mindre koncentration av erfarna spelare som gör det möjligt för nybörjare & nbsp; kommer vara slagen i stridstjärnor. Men om du känner dig skicklig nog att slåss med erfarna soldater, börjar spela spelet Total påverkan på nätet på servern i Arizona.

I ett konto kan du skapa upp till fem olika aktörer. Du kommer att bli ombedd att välja ett smeknamn & ndash; önskat namn för karaktärens kön och utseende på din kämpe. Spelet börjar med dig som ett team kommer att vara två slumpmässigt legosoldat. Du börjar på den plats (på platsen) Reservation, men den globala kartan, kommer du att se många fler platser. Varje plats är en stad med länet, och har den unika funktionen av krigföring, sitt landskap, dess begränsningar gör objekt. Platser är:

- skogen, & nbsp;

- med olika typer av stadsutvecklingen, & nbsp;

- platser där legosoldater är utbildning, & nbsp;

- & nbsp; en specialfängelse plats för dem som bryter mot reglerna för spelet,

- baser och kontrollpunkter, kan du fånga hans klan. & Nbsp;

- specifika platser i form av minor, där spelaren kan tjäna värdefulla resurser.

Totalt Inflytande Online spel har tre typer av tecken:

- hundar av tre raser, & nbsp;

- folket,

- gruvarbetarna. & Nbsp;

Var och en av dessa tre har sin egen typ av vapen och rustningar, liksom stridssystemet. & Nbsp;

förekommer i spelet Vapen arter såsom:

- & nbsp; automatiskt & nbsp;

- varierade, & nbsp;

- kasta, & nbsp;

- hårt, & nbsp;

- lätt, & nbsp;

- närstrid, & nbsp;

- gruvarbetare. & Nbsp;

För att spela spelet online Totalt Inflytande & nbsp; i bekämpa läge, måste du ange den speciella arena där det finns tre typer av slagsmål:

- att överleva, & nbsp;

- vägg i vägg, & nbsp;

- Team Battle. & Nbsp;

Varje strid har sina egna egenskaper och taktik för att vinna den. För att utjämna risken för spelarna, alla strider indelad i fem-nivå varierar mellan aktörer med liknande utvecklingsnivå. Totalt, & nbsp; när du spelar den totala inflytande, kommer du att ha sex färdigheter, som motsvarar de sex typer av vapen. Ursprungligen utvecklad skicklighet med 35%, men när du använder ett vapen, ökar denna färdighet som ökar sin skada. Total Influence Online spel använder antinakrut systemet och kompetensutveckling i alla led har sina begränsningar. & Nbsp; De färdigheter kan förbättras med hjälp av speciella implantat & ndash; på umelku, hälsa, rustning, lastkapacitet, produktion. Dessutom finns kompetens och särskilda förmåner (bonus för vissa färdigheter), som studerat för en avgift:

- livskraft, & nbsp;

- Heavy, & nbsp;

- Cybernetics, & nbsp;

- behärska olika slagfält. & Nbsp;

I hundar och gruvarbetare har också sina fördelar, som en hund & ndash; förmågan att öppna dörrar.

Den världshistorien Spelet börjar med en topphemliga militära experiment som utfördes i USA 1941. Som ett resultat av detta experiment var öppen passage till det okända landet, eller planet, eller ett parallellt universum, eller till ett avlägset hörn av jorden. På detta område visade sverhneobhodimy mark för XXI århundradet kristall och många legosoldater skickade honom att producera & ndash; eller välj andra. För att inte bara överleva, för ett liknande lyckas i denna värld saknar de vanliga reglerna för civilisationen, måste du kunna slåss väl och välj ett team för att smaka.

För att kunna spela den totala påverkan, visar sig vara en utmärkt kämpe och befälhavare, vet ingen rädsla!

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar