Throne Kingdom in War

Alternativa namn: Kongressens tron ​​krig

Game Throne Kingdom in War: Bli en stor Herre.

På marknaden för spelprodukter visas nya erbjudanden då och då. En erfaren spelare kan enkelt skilja en dummy från en intressant kul och det höga betyget, vilket demonstreras av spelet Kingdom at War, säger att det innehåller alla de egenskaper som uppskattas av älskare av strategier.

Det första som särskilt glädjer virtuella krigare är möjligheten att spela på datorer och mobila enheter i Throne Kingdom at War. Och eftersom webbläsaren är en leksak, kan du skriva in det via ett socialt nätverk.

Life av linjalen.

Innan du klassiskt exempel på en multiplayer-strategi med element av fantasi. Det finns fiender och vänner, liksom ett rike som behöver utvecklas och försvaras. Allt börjar små, men de länder som överlämnas till dig ska gradvis utvecklas till ett starkt tillstånd med en kraftfull armé och en hållbar ekonomi. Det finns många fiender runt, och attacker från deras sida kommer därför att bli en vanlig förekomst. För detta ändamål finns jag vänner, eller snarare, vänliga nationer med vilka allianser ska skapas. Tillsammans är det lättare och mer tillförlitligt att avvisa attacker från dem som inte delar dina åsikter om goda grannförbindelser.

Består av en stor grupp likasinnade människor, kommer du också att utforska landet, bekämpa monster. Att spela spelet Throne Kingdom at War, kommunicera med riktiga människor, är inte bara mer intressant men också mer användbart. Du är garanterad stöd och hjälp i form av resurser och militärt bistånd. Fråga dem om råd, men glöm inte att de förväntar sig liknande förlikningsändringar från dig.

Klokt, vi kämpar modigt.

Du befinner dig i en färgstark medeltida värld där det inte finns någon modern teknik, men det finns magiska och skarpa blad. Bli en del av denna verklighet kommer att hjälpa Throne Kingdom vid krigsregistrering, vilket inte kräver komplexa manipuleringar.

Vad andra glatt överraskningar är:

 • Great Volumetric Graphics
 • Valet av språk
 • Game process utan ytterligare inköp
 • A stort antal quests
 • Applikation att utrusta din hjälte efter eget gottfinnande
 • Join och skapa dina Orders
 • Välj en fighter class

I klassen, låt oss se vem som är representerad:

 • Bight Knights
 • Schelled pilar
 • Kopeyschiki
 • Prospektorer
 • Crowing troops
 • Kavalleri 1000 20

Staff del av iPlayer Throne Kingdom in War, för att hålla sig ajour med utvecklingen. Det betyder att förutom militära kampanjer måste du ständigt bygga och förbättra något.

Som det är känt att avvecklingen var genomförbar, behöver invånare hus, krogar, butiker. Soldater behöver kaserner och träningsplatser. Och för staden behövde lager, smedjor, sågverk, gruvor. När man bryter kol, trä, sten och andra mineraler, glöm inte att ju högre minsta nivå, desto mer värdefulla råvaror kommer de att medföra. Detsamma gäller för andra företag, de tar ut källmaterialet eller producerar varor.

V spelverkstäder är alla sammankopplade och försöker därför att uppmärksamma alla branscher på ett rättvist och enhetligt sätt. Om det finns få hus eller de inte motsvarar medborgarnas livsnivå, kommer det ingen att arbeta, och detta kommer att påverka bristen på mat, kläder och vapen. Glöm inte att pumpa och krigare, skicka dem till uppgifterna. Valet av uppdrag är bra, och du kan välja någon, efter att ha studerat villkoren och storleken på belöningen. Välj de som motsvarar nivån på din hjältes nivellering, så att hans styrka är tillräckligt för en kampanj och en kamp mot fienden.

Konjunkturkrigets spel håller på att förbättras, nya tillägg visas, så du kommer inte att bli uttråkad. Genom att gå med i spelarna kommer du att bli en del av sin närmaste familj och får snart din första uppgift efter lite träning.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar