Throne Kingdom at War

Alternativa namn: Throne Kingdom War

Throne Kingdom at War: Bli en stor Herre.

Marknaden för spelprodukter nu och då finns det nya förslag.

Life av linjalen. Det finns fiender och vänner här, liksom ett rike som behöver utvecklas och skyddas. Det finns många fiender runt, och attacker från deras sida kommer inte att vara ovanliga. Tillsammans är det lättare och mer tillförlitligt att avvisa attacker av dem som inte delar dina åsikter om goda grannförbindelser.

Sold i en stor grupp likasinnade människor, kommer du också att utforska landet, bekämpa monster. Du är garanterad stöd och hjälp i form av resurser och militärt bistånd. Fråga dem om råd, men glöm inte att du väntar på liknande svar.

Vi klokt, kämpa modigt.

Du kommer att hitta dig själv i en färgstark medeltida värld där det inte finns någon modern teknik, men det finns magiska och skarpa blad. Bli en del av denna verklighet kommer att hjälpa Kingdom of War registrering, vilket inte kräver komplexa manipuleringar.

Vad är fortfarande roligt överraskande är:

Stav del av iPlayer Throne Kingdom in War, är att hålla en hand på utvecklingen.

Having nämnts klasserna, låt oss se vem som är representerad:

  • Loyal Knights
  • Arrow keys
  • Keepers
  • Investigers
  • Sege troops
  • Cavalry

As det är känt att avvecklingen var genomförbar, behöver boende hem, krogar, bänkar. Soldater behöver kaserner och rutor för träning. Och för staden krävs lager, smedjor, sågverk, gruvor. Under mining kol, trä, sten och andra mineraler, glöm inte att ju högre grad av gruvor, desto mer värdefulla råvaror kommer de att medföra. Detsamma gäller för andra företag, de extraherar källmaterialet eller producerar varorna.

In spelhallar är allt sammankopplat, och så försök att betala i rätt tid och jämnt till alla branscher. Om det finns få hus eller de inte motsvarar medborgarnas levnadsstandard, kommer det ingen att arbeta, och detta kommer att påverka bristen på mat, uniformer och vapen. Glöm inte att pumpa och krigare, skicka dem till uppdrag. Valet av uppdrag är bra, och du kan välja någon, som har studerat villkoren och beloppet av belöningen. Välj de som motsvarar graden av att pumpa din hjälte, så att hans styrka är tillräckligt för att vandra och slåss med fienden.

Games of the Kingdom Kingdom Kriget ständigt förbättras, nya tillägg visas, så du behöver inte missa. Genom att gå med i spelarna kommer du att bli en del av sin närmaste familj och får snart din första uppgift efter lite träning.

 

Spelar också