Tauri World

Alternativa namn: Tauri World

Aeria Games, har släppt sin nya webbläsare som kallas Tauri World spel. Denna sci-fi realtid strategi spel med en webbläsare som har en unik visuella effekter baserade på ritningar av Leonardo da Vinci.

TAURI Spelet berättar historien om det nya huset, som skapade människan. Du kommer att spela i Tauri världen och delta i byggandet, utbyggnad och öka storleken och styrkan av kolonierna på ön. Spelare kan utveckla sin infrastruktur på ön, de kan expandera och flytta till nya platser med hjälp av avancerad teknik som kolonisering fartyg. Om spelarna har möjlighet att hantera sina resurser och områden på ett klokt sätt, kan de gå till krig och erövra nya landområden Tauri World på nätet.

Innan du spelar Tauri världen, se till att din dator uppfyller systemkraven som: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Grafikkort - 128 MB. Tauri World registreringen tar inte mycket av din tid och lätt:

1. På huvudsidan, skapa en inloggning;

2. Ange ett säkert lösenord,

5. Välj "Enter".

Tauri World Spelet har flera funktioner.

Första, spelet har ett omfattande system för Tauri byggnader och fordon. Du kan börja att skapa olika byggnader, bygga och använda mer än 20 olika fartyg som tillåter spelare att spionera, kolonisera eller starta ett krig.

För det andra, är spelet en TAURI kommersiell strategi. Noggrant planerade handelsstrategi kan påskynda hastigheten på den inhemska ekonomiska utvecklingen och stödja de allierade genom handels spelare eller auktioner.

För det tredje har Tauri World Online ett omfattande stridssystem. Du tillhör en mängd olika tekniker kan lätt påverka loppet av kriget, som påverkar alla de hjältar, enheter, attack-och försvars parametrar.

Game TAURI, som äger rum i realtid, är ett online-spel med ett avancerat system av beroende och en flerlagerstruktur. I Tauri World Online hittar du ca 20 typer av byggnader, olika försvarssystem, flyga flygplan och mark enheter - totalt 25 typer av byggnader utvecklades.

Unik kolonisering Tauri World nätet skapades avsiktligt, vilket ger spelare möjligheten att lösa planeterna, inklusive de åtta öarna i besittning var och en av planeterna. Du kan välja planeten och sektor Tauri världen på nätet, där du vill bo.

Initialt är det huvudsakliga målet med spelet Tauri världen på nätet för att utveckla en av de utvalda planeter. Efter ett tag, när du får en nivå upp, skulle koloniseringen av andra planeter vara omöjligt.

Plattform Tauri World spel är en av många destinationer som du strävar efter. Med hjälp av plattformen kommer att kunna röra sig smidigt mellan öarna. Bogserbåtar spel TAURI används för snabb transport till andra fartyg. Plattformen kan också bygga ett rymdskepp för att kolonisera en ny planet, och teleportera fartyg med hög hastighet (den tid ett par sekunder).

Säkerhetssymbol fält Tauri World Online används för att ställa försvaret kraften av fältet. Tänk på att det skyddande området kommer att skydda dig mer än en gång.

Du kommer att hantera din ö i Tauri World spel. Du kan också titta på och spionera på fienden och dela med de allierade flottor öarna. Tauri Världskarta på nätet, kommer du att se graden av utvecklingen på ön, kontrollera verksamheten i en viss spelare eller skadade områden runt öarna i krigstillstånd. Du kan använda sjöstjärna på vänster sida av skärmen för att flytta kartan Tauri World Online.

Hjältar och bonusar förenklar Tauri World spel. Tack bonusar och några hjältar, kan du snabbt, effektivt och billigt producera tekniska enheter.

 

Spelar också