Tanoth

Alternativa namn: Tanoth

Tanoth Online & ndash; gratis webbläsare multiplayer online spel i stil med fantasy. Det verkar, på grund av den totala entusiasm för den här stilen av den stora massan av människor, online-spel & nbsp; Tanoth att vara en annan samling av stereotyper och komma med något originellt inte längre är möjlig. Men utvecklare metodiskt försöker avråda oss om detta.

Registrera spelet Tanoth tar några minuter. Du måste ange kontonamn, e-postadress, och du är redo att spela! Registrera Tanoth sin enkelhet och & ndash; Detta är ytterligare ett plus i kassan av trevliga intryck om projektet.

Ja, kanske de av er som tillbringar tillräckligt med tid för fantasy webbläsarbaserade spel kan ses i utformningen av spelet vissa likheter med henne & laquo; kollegor & raquo; efter genre, men allt & ndash; mycket ytligt. Höjdpunkten i som lagrar Tanoth online-spel & ndash; dess gameplay. Och det har sin unika.

Och så spelen börjar nå alla som är uttråkade med linjäritet av vacker grafik.

gränssnitt, vilket ger oss spelet Tanoth nätet, ganska strama och enkelt. Det finns inget överflödigt i Tanoth, spela enkelt och naturligt syn & ndash; tydligen var det huvudsakliga credo av dess designers. Men i quest historier och en mängd olika uppgifter, har spelutvecklare inte sparat. Uppdrag är bara en massa, var mer intressant tidigare. Tja, där göra utan en bit av anspråksfullhet inneboende i alla fantasy spel, och en stor del av hälsosamma humor?

Spelet kommer att locka olika typer av spelare. Kärlek pokorpet på komplexa uppgifter, ackumulera erfarenhet och rikedom? Då är du här! Om du föredrar vägen av makt och ditt motto - & laquo; Vinnaren får alla & raquo;, är det för dig utvecklat ett system av strider där du kan få om du vinner en stark vapen, dyr rustningar och andra trevliga läckerheter i livet riddare. Men detta är bara om du vinner. Förloraren är så gott som berövas allt som han har.

Förutom att spela spelet Tanoth nätet, att få ut det mesta av processen, kan du få den sanna Mount: en häst, en drake eller djävul häst. Dessa assistenter hjälper dig i fjärran resor, vilket minskar tid att vandra. Fördelen av hög & ndash; ha de bästa fästen, är restiden minskat nästan dubbelt. Dags att aktie rubiner!

För övrigt är det intressant att samma rubiner är tanoti spelets valuta kan köpas för riktiga pengar. Det här alternativet är för de spelare som inte är beredd att spendera en hel del tid i spelet, men de vill få från processen med att utforska vidderna tanoti maximal njutning.

I allmänhet utförde spelet bra, allt i den har en särskild gameplay tillräckligt med tid och att få ut det mesta av denna process uymy nöje. Detta gör spelar spelet online Tanoth timmar lång.

Drakarna, vackra damer, övergivna slott illavarslande, intrigerande och kallblodiga fiender & ndash; Allt detta kommer att vara varje äventyrare i en fantastisk sagovärld spel Tanoth!

Är du fortfarande letar efter var att fly från tristess och monotoni av sitt liv? Registrera dig och börja spela Tanoth & ndash; Bevisa att du är värdig att bli den mest berömda riddare av riket! & Nbsp;

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar