Street Legal Racing Redline

Alternativa namn: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - ett dataspel. Game Street Legal Racing: Redline autosimulator representerat i genren. Detta är en fortsättning, den andra delen, spelserien Street Legal, släpptes 2003. Denna utgåva av spelet, som den första versionen, glada fans runt om i världen. När allt bara här kan du tänka dig att vara en riktig mekaniker. Och bilen är helt beroende av din kunskap om deras struktur, både inhemska och utländska.

En potoo, kan du redan ladda ner Street Legal Racing: Redline. För att göra detta, det viktigaste som du måste ladda ner nödvändig programvara.

I spelet får du som en vanlig medborgare. Du köper en bil från en återförsäljare som du väljer. Det här är ditt första kontant investering om din start pengar, ges automatiskt. Och sedan börjar den viktigaste delen av spelet. Bara saker motor eller chassi och ändra dem själv. Välja delar beror bara på dig. Därefter tyuninguete. Det huvudsakliga målet - att göra snabba och till synes oslagbar chic bil. Alla byten görs bara på de pengar som kommer att vinna lopp. När allt kommer omkring, är de inte bara så, och även för att öka nivån.

Game SLRR representerade så dyrt som träning och tävling. Tävlingar hålls på natten, vad skulle gatorna var tomma. Det finns också på eftermiddagen, men i sådana fall processen hårdare på de fullständiga gator. Också inte långt från polisen inte deetsya. Om du uppfyller dem, kommer du inte springa iväg, ger den inte gameplay. De kommer att bötfälla dig på något. Race avstånd varje gång ny. Och det är inte så enkelt. Varje gång du leta efter en ny plats.

I spelet Street Legal Racing: Redline bilmärken verkliga auto center. Den uppfyller dessa maskiner. Kanske fyller på andra fordon för att ersätta befintliga.

• Grön;

• Blå,

• Red.

Grön - det inledande skedet, din första garage. Till en början är det här din klubb, tills du når topplaceringen i den här klubben.

Röd - senior klubb. Här finns en möjlighet att bjuda sina bilar. Det är viktigt att utseendet på din bil. Det är som att passera en biljett.

Du är en vinnare om du har gått igenom alla tre stegen. Och så småningom blev mästare i finalen, rött, klubb.

Så spelarna vinner slarvig.

Game Street Legal 2 är tillverkad i högkvalitativ grafik med bra musik.

Så skynda dig och bli den bästa här, och på så sätt vet bilvärlden. Skynda spelet Street Lega Resing Redline nedladdning. Framgångsrik du spelar!

 

Spelar också