Star Trek främmande land

Alternativa namn: Star Trek främmande land

Game Star Trek främmande land ny verklighet.

iPlayer Star Trek Främmande jord lovar att vara för alla människor är öppna för det första kvartalet 2016. Utvecklare meddelade idag att de förväntar sig de första registrerade användare i det nu, lovar dem startpaket som kommer att ge en fördel i framtiden. Efter matchen i fri tillgång till postkontoret anges på registreringsformuläret kommer i början av meddelandet projektet.

Baserat på Star Trek släppt en stor mängd medieprodukter, en generation har vuxit i en fantastisk historia av Star Trek. Detta universum är den mest utvecklade av alla befintliga fiktiva världar.

Game Star Trek Främmande jord utrymme kommer att fyllas med spännande äventyr, strider i öppna vidder av galaxerna och det stora antalet flygplan av de mest otroliga ändringar. Från utsläpp och skärmdumpar, som vi så småningom kommer att sprida sig till den synliga nätet, vilket schema kommer att vara mycket hög kvalitet, det kan ses inte bara rymdskepp och stora planeter utspridda i universum, men även de mindre asteroider och andra rymden, vilket kan orsaka stora skador på antennen enhet.

Det är känt att spelet är multiplayer, webbaserat, måste kunden att ladda ner programmet kommer inte att vara. För att börja spela den ikoniska Star Trek främmande land registrering krävs, och vid denna ände speciella krav. Inom en månad från början av spelet kommer det att finnas tillgänglig på webbplatser, och visas sedan i sociala nätverk.

 

 

Den första nyheten om spelet Star Trek främmande land.

Enligt de första uppgifterna från författarna alla åtgärder i spelet kommer att äga rum i vätskeutrymmet, där spelarna kommer att ha äran att undersöka det. I genren av spelet kan hänföras till de strategier för ett brett spektrum av användare, det vill säga spelaren inte kräver några speciella färdigheter, det bara kan vara en bra tid med dina vänner, men i samband med utveckling och uppdateringar, egenskaper och funktioner kommer att bli mycket mer .

V Star Trek främmande land spel kan vara i ett av de två fraktionerna, och den tredje kommer att vara mot alla, och att ansluta sig till det kommer inte att fungera:

  • Obedinennaya federation av planet - förutom sin Vulcan  vhodyat jordiska varelser, är det en filosofi att kombinera demokrati och vetenskap,
  • Kolgonskaya Empire - löser problemet med makt är mycket militant,
  • Vid 8472 - tyranner båda tävlingarna, ber de förstörelse och återuppbyggnad har redan installerat världen, extremt aggressiv.

upptagen och uppgifter i spelet kommer att räcka, spelarna måste bygga från scratch rymdbas genom att inrätta i den allt - kontroll, livsuppehållande, är det nödvändigt för produktion av liv och produktionsresurser, kraftigt begränsade i öppna ytor. Vi vet redan att en av de viktigaste resurserna kommer att finnas andra metallkristaller. Spelet kommer att få behållarna, men de är inte öppna utan en specialnyckel. Det är nödvändigt att inrätta en forskning och utveckling och produktion, för att bygga upp en egen flotta och att öka dess storlek och förbättra prestanda under spelets gång.

Spela spelet Star Trek Främmande jord har inte bara ägnar sig åt rutin ekonomisk komponent, spelarna väntar för varma interstellära strider, som fiender styrs av artificiell intelligens, och riktiga spelare, som ligger framför övervakare av sina egna datorer. Spelare interaktion innebär inte bara kriget, som en del av den fraktion kan bygga allianser, tillsammans kan vinna över den starkaste och mest formidabla motståndare.

 

Spelar också